Скільки важать українські зірки: Каменських, Тіна Кароль та Раміна розсекретили, які ж цифри бачать на вагах

Відомі українські творці контенту віддані не лише творчій діяльності, а й приділяють досить уваги здоровому способу життя. Каменських, Кароль та Раміна поділились секретами і результатами схуднення.

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських завжди привертала увагу своїми закликами про здоровий спосіб життя та схуднення. Окрім успішної музичної кар’єри, Каменських досягла успіхів і в спортивних тренуваннях. Протягом тривалого часу їй вдавалось регулярно відвідувати зал та підтримувати форму.

За словами артистки, раніше її вага сягала 80 кг, але завдяки дієтам та фізичній активності, співачці вдалось схуднути аж на 20 кілограмів. Протягом кількох останніх років Настя вела свій власний спортивний блог. Артистка ділилась фотографіями стрункого тіла та звітувалась про нові тренування.

Наразі користувачі Інтернету активно обговорюють набір ваги Каменських. За кожним концертом співачки слідують гучні заголовки про можливу вагітність, а підкріплюють усе знімки Каменських, які заполоняють Мережу.

Каменських, Кароль та Раміна розповіли, скільки важать
Каменських, Кароль та Раміна розповіли, скільки важать

Сама ж Настя зізнавалась, що погладшала. За останньою інформацією виконавиця важить 67 кілограмів.

Раміна Есхакзай

Блогерка та інтерв’юерка Раміна ще у травні ділилась, що за останні чотири місяці схудла на 11 кілограмів. Таких результатів вона змогла досягти завдяки роботі з психологом, нутріціологом, а також фізичним навантаженням. Як зізнається Раміна, раніше мала проблеми з тривожністю, тому постійно переїдала через стрес. Впливовиця  поділилась світлинами свого преса та показала цифри на вагах – зараз вони становлять 53 кг.

Каменських, Кароль та Раміна розповіли, скільки важать
Каменських, Кароль та Раміна розповіли, скільки важать

Тіна Кароль

Підтримує форму й співачка Тіна Кароль. У 2020 році вона розповідала:

“Я в одному з інтерв’ю сказала, що важу 68, але обмовилася – насправді 58.”

На той час їй вдавалось зберігати струнку фігуру завдяки особливому режиму харчування та спортивним тренуванням. Вона консультувалась з лікарем-дієтологом, пробувала різні методи схуднення, тим самим вдосконалювала своє харчування.

Зараз виконавиця ділиться, що почала худнути ще в юному віці та з 15 років постійно перебувала на різних дієтах. Проте ці спроби мали негативний вплив на її здоров’я і були причиною сильних стресів.

Згодом вона прийшла до висновку, що більшість дієт та “чудодійних” пігулок є неефективними та небезпечними для організму. Наразі Тіна Кароль дотримується збалансованого харчування та підтримує оптимальну вагу, що становить 53 кілограми 300 грамів.

Каменських, Кароль та Раміна розповіли, скільки важать
Каменських, Кароль та Раміна розповіли, скільки важать

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.