“Як я хочу”: Горняк розповіла про мрію, яку не здійснив у шлюбі Остапчук – це велика відповідальність

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк розповіла публіці про свою давню мрію та чому вона поки не може здійснитися.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram юристка раніше розповідала про свою надзвичайну любов до собак, а також про мрію мати свою. Утім, Христина живе на дві країни, а саме в Австрії та в Україні, у зв’язку з початком повномасштабного вторгнення вдома. Тому, жінка розуміє, яка це велика відповідальність і ще не готова взяти її на свої плечі.

Горняк та Остапчук
Горняк розповіла про мрію, яку не здійснив у шлюбі Остапчук

Нотаріус обожнює естетику світлин та прогулянок з великими собаками, коли йдеш вулицями міста зі своїм улюбленцем та відчуваєш на собі погляди перехожих. Цього разу колишня дружина Остапчука теж нагадала про свою любов до собак та знову зазначила, як хоче мати свого песика.

На новому відео, яке Христина оприлюднила у своїх Instagram-Stories, показала маленького білого та пухнастого друга людини, якого помітила, сидячи в одному з ресторанів Відня. Горняк знову нагадала підписникам, як сильно прагне мати свого улюбленця:

“Як я хочу вже собачку..”.

Горняк розповіла про мрію, яку не здійснив у шлюбі Остапчук

Однак, коли нотаріус Христина Горняк зможе втілити свою заповітну мрію та взяти на себе відповідальність за виховання пухнастика наразі невідомо, оскільки нинішні реалії життя дуже непередбачувані.

Нагадаємо, що днями друга колишня дружина шоумена Володимира Остапчука змогла натякнути на його зраду у шлюбі. Христина розповіла, що 4 жовтня святкувала офіційне розлучення з ведучим, коли він цього дня відзначав першу річницю стосунків з новою дружиною Катериною Полтавською.

З цих двох новин фани зробили висновок, що Остапчук зав’язав знайомство та зустрічання з Полтавською ще під час шлюбу з Горняк. Сама юристка зізналася, що на зраді ексчоловіка ніколи не ловила, утім, своїми словами, що її інтуїція не підвела тонко натякнула, що зрада таки була.

Схожі статті

Що відомо про таємну дочку Софії Ротару? Народилася від відомого композитора, і не виходила з тіні брата

Популярна українська співачка Софія Михайлівна Ротару працює на естраді більше п'ятидесяти років. За цей час вона чула про себе вельми багато пліток. І деякі з них встигла прокоментувати.