Христина Горняк заявила, що Остапчук не зможе продати будинок, який частково належить їй: “Це протизаконно”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк наразі активно веде особистий блог. У своєму Instagram Горняк знову зачепила тему нерозділеного майна, на яке Остапчук вже має грандіозні плани.

Після скандального розлучення, відомий український телеведучий Володимир Остапчук разом із його ексдружиною Христиною Горняк, привернули багато уваги до свого особистого життя. Зірки спровокували гучне обговорення свого спільного майна в Мережі, адже публікували показові Insta-storie, щоб насолити одне одному.

4 жовтня 2022 року подружжя розлучилось. Як стало відомо пізніше, саме у цей день Остапчук вступив у нові стосунки з молодою журналісткою Катериною Полтавською. Горняк ще не встигла оговтатись, як колишній чоловік почав облаштовувати їх спільний будинок, під себе та свою нову дівчину.

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно

Про це Христина дізналась із соц. мереж. Пізніше блогерка заявила, що не очікувала такої нахабності від шоумена. Горняк висловила обурення у своєму Instagram та повідомила, що планує звертатись адвокатів з питань нерухомості та вирішувати справу через суд, адже Остапчук продовжує ігнорувати її. При цьому наголосила, що бажала б вирішити питання мирним шляхом.

“Ну ок, будемо жити всі разом, адже майно, набуте нами в законному шлюбі, є нашим спільним майном колишнього подружжя.”, – іронізувала Горняк.

Остапчук публічно не коментує ситуацію з правом власності на будинок, проте активно ділиться подробицями особистого життя та публікує спільні фото з Полтавською, що на 16 років молодша за нього.

Христина Горняк регулярно комунікує зі своїми шанувальниками через особистий блог. Днями Горняк опублікувала нову історію, через яку підписники могли запитувати у неї будь-що. Багатьох цікавили новини, щодо нерозділеного майна.

“Не боїтесь, що колишній продасть будинок?”, – запитує користувач.

“Ні, бо це протизаконно, продати цей будинок можна тільки за моєю згодою.”, – відповіла Христина.

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно

Схожі статті

Що відомо про таємну дочку Софії Ротару? Народилася від відомого композитора, і не виходила з тіні брата

Популярна українська співачка Софія Михайлівна Ротару працює на естраді більше п'ятидесяти років. За цей час вона чула про себе вельми багато пліток. І деякі з них встигла прокоментувати.