Віра Брежнєва вперше прокоментувала причину розлучення з Костянтином Меладзе: все через плітки

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше відреагувала на обговорення в мережі її розлучення з Костянтином Меладзе. Яка причина їхнього розставання?

Буквально днями Віра Брежнєва розсекретила зміни у своєму особистому житті, повідомивши про розлучення. У шлюбі з Костянтином Меладзе співачка прожила вісім років. Заради привабливої ​​блондинки продюсер у минулому навіть пішов із сім’ї, залишивши трьох дітей.

Подейкують, що й сама Брежнєва тепер стала жертвою любовного трикутника, який раніше створила сама. Все частіше у коханки Меладзе приписують молоду виконавицю Софію Тарасову. До того ж нещодавно 22-річна красуня і продюсер випустили спільний трек.

На обкладинці композиції продюсер і його нова фаворитка позують разом: Костянтин Шотайович притискає дівчину до себе.

Тарасова давно знає Меладзе. Ще у 2020 році вона стала солісткою гурту ВІА Гра і почала працювати під керівництвом продюсера. Зараз же він явно виділяє співачку як свою музу, допомагаючи їй із сольною творчістю. Колись саме так чоловік чинив і з Брежнєвою.

Віра Брежнєва вперше заговорила про причину розлучення з Костянтином Меладзе

Що відомо про життя Віри Брежнєвої зараз – стала патріоткою
Віра Брежнєва вперше заговорила про причину розлучення з Костянтином Меладзе

Втім, з’являлися інші версії причини розлучення співачки та композитора. Подейкують, що серйозно вплинути могли різні політичні погляди, а також небажання Віри мовчати, адже після цього вона точно не зможе повернутися до Москви.

Віра Брежнєва вперше прокоментувала причини розлучення зі своїм чоловіком у ранковій програмі “Сніданок з 1+1”.

“У мережі поширюється багато спекулятивних тем, чому ми з Костянтином розлучилися, але ми хотіли б залишити за собою право це не коментувати. З вдячністю та повагою один до одного просимо всіх поважати наше рішення”

Примітно, що пара приховувала розлучення продовж півтора року, і хто знає, можливо насправді цей термін набагато довший. Як ніяк, останні декілька років зірки взагалі не давали жодних спільних інтерв’ю, не світилися разом і жили доволі закрито.

Костянтин Меладзе явно не поспішає говорити про те, чи підтримує він Україну, що вже казати про інші відкриті дії.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.