Після низки скандалів Потап натякнув, що йде з шоу-бізнесу: “По вашій реакції бачу, що це не вчасно”

Відомий український продюсер та репер Потап здивував мережу ще однією витівкою, яку влаштував після невдалого відео. Усі деталі в нашій статті.

Цілком виправдано подумати, що на Потапа чекає серйозна криза у кар’єрі. Справа в тому, що після початку масштабної війни в Україні чоловік не поспішав повертатися додому, чим накликав на себе гнів публіки. Артиста активно критикували, однак здавалося, що він зможе швидко відновити свої позиції завдяки досвіду та зв’язкам.

Падчерка Потапа показала свого чоловіка-іноземця
Потап натякнув, що йде з шоу-бізнесу

Втім, чим далі заходила справа, тим складнішою ставала ситуація. З Олексієм розірвали контракт його підопічні, також він розійшовся у бізнесі зі своєю партнеркою Іриною Горовою. Вона пішла власним шляхом і почала надавати послуги артистам самостійно.

Як зізнавалася Мішель Андраде, Потап прийняв новину про те, що вона від нього йде доволі болісно і образився. Хоча було зрозуміло, що перебуваючи за кордоном він не зможе займатися своїми артистами.

Потап натякнув, що йде з шоу-бізнесу

Невдала композиція про волонтерів, заява про іспанську територіально оборону, звинувачення колишньої підопічної у зрадах дружині, — усе це дуже негативно вплинуло на репутацію Олексія. Нещодавно чоловік вирішив знову привернути до себе увагу, але в цей раз усе пішло не за планом.

Врешті-решт, він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram пояснення свого вчинку. Зірка заявив, що хотів трохи вийти з тіні, але побачив, що аудиторія все ще погано налаштована і він знову не вгадав. А в дописі взагалі помістив слово “все”, натякнувши на кінець сценічної кар’єри.

“Дорогі друзі, багато я наробив шуму, багато новин, багато питань отримую від друзів і знайомих. Все гаразд чи ні. Все в порядку, все нормально. Хотів привернути увагу до творчості і персони, але по вашій реакції бачу, що це не вчасно”.

Варто відмітити, що не так давно Михайло Ясинський висловився на рахунок Олексія та його дружини Насті. За його словами, проблеми Потапа ніяким чином не відобразяться на Каменських, так як вона заслужила всенародну любов і вміє нею управляти. До речі, артистка приїхала до України раніше до свого чоловіка і більше ніж півроку перебувала в Києві без нього.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.