Репяхова заявила про другу дитину: грандіозні плани народити доньку Віктору Павліку – татусь знає й чекає

Дружина знаменитого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова не приховує бажання стати мамою вдруге та знову нагадала про свої батьківські плани.

Блогерка Катерина Репяхова розповідала, що на шляху до омріяного щастя, побудування сім’ї та народження первістка, тодішня пара пройшла чимало випробувань. Так, жінка зізналася, що на початку романтичних взаємин вони вже пережили болісний розрив стосунків. Як зараз пам’ятає концерт Тіни Кароль в Черкасах та власні емоції у вигляді сліз під пісню “Выше облаков”. Тоді Катерина справді почала усвідомлювати, що це кінець їхньої з Віктором історії.

Однак пара змогла опанувати себе, знайти правильні слова, мудрість та терпіння, аби пережити дану кризу та зберегти свої стосунки. Утім, і це ще не все, оскільки подружжя отримує чималу кількість хейту на шквал великої різниці у віці.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила справжнім виглядом своєї шкіри
Катерина Репяхова заявила про другу дитину

Бізнесвумен закликала угамуватися, зайнятися своїм життям та нарешті збагнути, що у шлюбі вона щаслива, а різниця у 28 років ніяким чином не впливає абсолютно ні на що.

У 2021 році дружина Віктора Павліка подарувала йому сина Михайла, який для Катерини виявився первістком, а от для артиста вже четвертою дитиною. Після новини, що співак має вади серця, 29-річна блогерка заявила, що вірить лише в хороше та після операції подарує коханому ще й донечку.

І так, не менш важливо, що Репяхова справді рішуче налаштована народжувати та знову нагадала про своє бажання стати мамою вдруге. Катерина зауважила, попри те, що доводиться жити в непростих реаліях вона має багато планів на це життя. Хоче двох дітей, обирає бути здоровою, щасливою та гарною й висвітлювати це на свою велику аудиторію:

“В мене ще так багато планів на це життя. Як мінімум, двоє дітей. Тому вибачте, я обираю бути здоровою, гарною, щасливою. І я обираю транслювати це на велику аудиторію”.

Катерина Репяхова заявила про другу дитину

Після початку повномасштабної війни багато українських родин відкладають особисті бажання та цілі, які були до 2022 року, утім, Катерина Репяхова переконана, що жити варто тут і зараз, не чекаючи слушної нагоди.

Схожі статті