Російський бізнесмен, російський актор: чому похресниця Ірини Білик Аліна Гросу не закохується в українців

Аліна Гросу, вперше після розлучення з Романом Полянським, заінтригувала шанувальників світлинами з новим обранцем. Співачка неодноразово мала стосунки з росіянами, але справжнє кохання знайшла у США

Українська співачка Аліна Гросу, здобула популярність ще у дитинстві. Дівчина стала відомою завдяки своїм вірусним музичним кліпам. Згодом юна артистка вирішила будувати музичку кар’єру на росії.

Особисте життя Аліни Гросу

Співачка мала кілька романів з росіянами. Влітку 2019 року, Аліна вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, проте ця історія мала швидке завершення. Через декілька місяців подружжя розлучилось. Як виявилось згодом, причиною став роман Комкова із нову жінку. У своєму Instagram артистка повідомляла, з того часу не спілкується із бізнесменом, але поділилась, що її ексчоловік вже має нову сім’ю.

Аліна Гросу поділилася подробицями особистого життя після розлучення
Аліна Гросу поділилася подробицями особистого життя після розлучення

За 2 роки після розлучення, Гросу показала публіці свого нового бойфренда. Ним виявився російський актор Роман Полянський, котрий запевняв, що є наполовину українцем. Як розповідав Павло Зібров, після початку повномасштабного вторгнення, Роман Полянський разом із Аліною Гросу залишались в Україні.

“Але він патріот! Він ходить морди б’є, якщо хтось слово скаже проти України. Тому в них хороша, дружна українська сім’я. Він — також наш хлопець”, – заявляв Зібров.

Полянського вистачило ненадовго, згодом він був помічений у москві разом із прихильниками війни, а співачці Гросу вже вдруге довелось пережити зраду.

Аліна Гросу поділилася подробицями особистого життя після розлучення
Аліна Гросу поділилася подробицями особистого життя після розлучення

Залицяльники Аліни Гросу

Артистка активно веде свій особистий блог, тому часто взаємодіє з підписниками. Гросу регулярно відповідає на запитання прихильників та повідомляє про зміни в житті, саме через соціальні мережі. Користувачі цікавились, чи отримувала Аліна непристойні пропозиції від українські зіркових чоловіки. На це похресниця Білик відповіла просто:

“Були. Не тільки українські”

Новий коханий Аліни Гросу

Після чергового розриву, дівчина вирішила сфокусуватись на навчанні, тому полетіла до США. Протягом тривалого часу Гросу не торкалась особистих тем, хоча заявляла, що її серце вільне. Днями артистка опублікувала Insta-storie, в яких поділилась романтичними знімками з новим чоловіком. Таким чином Аліна натякнула шанувальникам, що вступила у нові стосунки.

Аліна Гросу поділилася подробицями особистого життя після розлучення
Аліна Гросу поділилася подробицями особистого життя після розлучення

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.