Злата Огнєвіч після невдач в особистому житті поскаржилася на самопочуття: “Якийсь розбитий стан”

Всі ми хоч раз відмовлялися від улюбленої шкідливої їжі та напоїв задля кращого самопочуття. Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, від чого їй довелося відмовитися та як стала почуватися.

Злата Огнєвіч наразі одна з яскравих сучасних зірок українського шоу-бізнесу, прихильність якої досі не вдалося приборкати гідним її уваги чоловікам. І хоча сама холостячка наголошує, що втомилася від постійних запитань, чи зайняте її серце, коли підведуть під вінець та коли чекати на народження первістка, вона запевняє, що все має бути вчасно та не хоче квапити події.

Після болісного закінчення стосунків з переможцем проєкту “Холостячка-2” Андрієм Задворним їй вже встигли приписати новий роман з українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, утім, їхня взаємодія виявилася непоганим піар-ходом, але аж ніяк не початком нової історії кохання.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Злата Огнєвіч після невдач в особистому житті поскаржилася на самопочуття

Нещодавно співачка Злата Огнєвіч відверто поділилася, що обожнює каву, її аромат та смак, однак на деякий час зірка вирішила відмовитися від улюбленого напою та поділилася, як стала почуватися після даного експерименту.

Розповіла, що одного ранку її стан був розбитий та понівечений, а все через вживання кави після довгої паузи:

“Добрий ранок. Сьогодні якийсь розбитий стан, грішу на каву, бо п’ю останнім часом дуже багато, а потім відчуття розбитості. На якийсь час відмовлюсь від неї, хоча це і буде дуже складно”.

Злата Огнєвіч після невдач в особистому житті поскаржилася на самопочуття

Проте Огнєвіч запевняє, що знову відмовиться від неї, адже на це є ряд позитивних характеристик. В артистки зникли набряки, покращився сон, водний баланс, а також змогла знайти каві гідну альтернативу:

“Востаннє, коли я максимально не пила каву – було 3 місяці без кави. Не було набряків, покращився водний баланс організму, краще спала. Замінила каву матчею, зеленим чаєм, комбучею”.

Додала, що найскладніше у відмовлянні від гарячого напою – це проходити повз кав’ярні, адже запашний аромат так і манить знову її скуштувати. Однак виконавиця переконує, що намагається триматися та не піддаватися спокусі.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.