Потап невпинно доводить публіці, що не розлучився з дружиною Каменських: де правда та що приховує подружжя

Про розлучення знаменитого українського подружжя Потапа та Насті Каменських вже неодноразово повідомляли канали масової інформації та самі прихильники, які відчувають чвари у їхніх стосунках.

Так, говорити про розпад відомого союзу почали після розповіді українського блогера Богдана Беспалова, який повідомив, що пара не живе разом та збирається розлучатися. Також в Мережі ходила інформація про зраду Олексія Потапенка, однак Настя Каменських спростувала ці плітки, запевнила, що справа до розлучення не йде, а ще вона впевнена в собі особистість, яка не ревнує та довіряє чоловіку.

Де навчався Потап
Потап невпинно доводить публіці, що не розлучився з дружиною Каменських

Після офіційних спростувань Насті Каменських новинний простір на деякий час припинив повідомляти інформацію про їхнє розлучення, але ненадовго. Після того, як чоловік Потап не прийшов підтримати дружину Каменських на її масштабному сольному шоу 30 вересня у столиці, а ще після байдужості артистки до публічних дописів Олексія з похвалою та позначкою її профілю, вона знову наштовхнула прихильників вважати, що в стосунках з репером негаразди.

Ба більше, у новому дописі співачка Настя Каменських повідомила публіці про перенесення концертів та оприлюднила нові дати, де чоловік Потап залишив свій коментар, на що дружина знову ніяк не відреагувала. Варто зауважити, що це не один випадок, коли артистка байдуже ставиться до публічних зізнань Потапа, чим провокує ще більше пліток в Мережі.

Потап невпинно доводить публіці, що не розлучився з дружиною Каменських

Нагадаємо, що нещодавно Олексій Потапенко вразив користувачів соціальних мереж недоречним контентом. В одному з відео виконавець співав в одязі під душем, а в іншому зачитав реп про свою дружину, порівнявши їхню пару, з Дантесом та Кацуріною й з Дорофєєвою та Кацуріним.

Після багатьох невдоволень українців Потап вирішив перепроситися за свою поведінку, зізнавшись, що хотів привернути увагу до своєї особистості, проте зрозумів, що наразі це не на часі.

Схожі статті