Оля Сумська присвятила зворушливий допис покійній матері у її 90-й день народження: “Поряд з нами завжди”

Відома українська акторка Ольга Сумська розчулила шанувальників. Жінка присвятила допис в Instagram на честь матері, що померла у віці 88 років.

Ольга Сумська належить до родини акторів. Її мати Анна Іванівна Опанасенко-Сумька була заслуженою акторкою УРСР. Жінка виховала двох доньок, що продовжили її працю.

Анна Іванівна не дожила до 90 зовсім трохи. Заслужена акторка пішла з життя 27 лютого 2022 року. У день народження матері Ольга виклала допис в Instagram, щоб вшанувати пам’ять рідної людини.

Оля Сумська присвятила зворушливий пост покійній матері
Оля Сумська присвятила зворушливий пост покійній матері

Акторка зізналася, що продовжує говорити з мамою та, як раніше, ділиться з нею планами на день. Ольга впевнена, мати поруч та спостерігає за життям членів їхньої родини. Вона дякує Всевишньому за мати та згадує щасливі моменти, що рідні пережили разом. Сумська оприлюднила архівні фото з різних сімейних заходів.

“МАМА…Сьогодні 90 років з дня народження рідненької…Перед очима всі найщасливіші моменти життя…Вранці прокидаюсь і розповідаю тобі про плани на день, адже це наш ритуал…Ти там, далеко, у засвітах, але водночас поряд з нами завжди, я це знаю. Скільки щирості, сонячної енергії, яку ти дарувала всім навколо…Моя душа, мій всесвіт, моя кровинка…Дякую тобі, Боже, за таку МАМУ!” – підписала допис Ольга Сумська.

Оля Сумська присвятила зворушливий пост покійній матері
Оля Сумська присвятила зворушливий пост покійній матері

Підписники висловили співчуття родині та поділилися своїм болем. Вони розповіли про власні втрати, що крають їм серце.

Нагадаємо, акторка померла за три дні після початку повномасштабного вторгнення. Жінка тяжко хворіла та мала проблеми з серцем після перенесених операцій. Ольга зізналася, що не встигла попрощатися з матір’ю через російську навалу.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.