У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік: найкращий друг співака виявився не “святим”

Подружжя Надії Дорофєєвої та Володимира Дантеса називали найгарнішою парою українського шоубізнесу. Після розлучення зірок стало відомо, хто ж втрутився у їхнє сімейне життя.

Подружнє життя Дорофєєвої та Дантеса

Ще у 2021 році зіркова пара відсвяткувала ювілей. Тоді Дантес та Дорофєєва вітали одне одного з 10-річчям їхніх стосунків. Співак пригадував найяскравіші моменти життя, що пов’язували його з коханою.

“Третину життя розділили. Як? Я досі не розумію. І вважаю, це справжнє диво. Як і те що ми разом дорослішали і все одно ніщо не похитнуло нашу любов”, – писав Дантес та не мав гадки, чим врешті обернеться це кохання.

У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік
У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік

Дорофєєва також поділилась спогадами. Співачка розповіла, що познайомилась з Дантесом у потязі. Артисти їхали на спільний концерт. За словами Надії, Вова тоді взагалі не звертав на неї уваги, тому вона пішла спати у своє купе, а згодом була здивована неочікуваним вчинком Дантеса.

“Через пару годин він різко відкрив двері в моє купе і сказав лише одну фразу: “Надя, я одружуся з тобою”. Після чого відразу пішов”, – казала Дорофєєва.

Розлучення зіркової пари

18 березня 22 року Дантес та Дорофєєва офіційно заявили про розлучення. Наступного дня таку ж заяву зробила ще одна пара – ресторатор Міша Кацурін та блогерка Даша Кацуріна. Зіркові пари дружили між собою, тому мережею почали ширитись чутки про можливий роман Дорофєєвої та Кацуріна. На той час пару неодноразово бачили разом.

У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік
У сімейне життя Дантеса і Дорофєєвої втрутився інший чоловік

21 червня співачка вперше офіційно заявила про свої нові стосунки та представила аудиторії свого обранця. Бойфрендом співачки, дійсно, став Кацурін.

На одному з інтерв’ю Дантес прокоментував новину та повідомив, що йому вельми цікаво дізнатись подробиці близьких взаємин зірок, коли та за яких обставин це відбулось. Також заявив, що не бачить сенсу в тому, щоб продовжувати підтримувати зв’язок із екскоханою та своїм хорошим другом Мішею Кацуріним.

“Мені немає ніякого сенсу з ним спілкуватися. Ми не проводимо час разом ніколи. Я все чекаю, коли запитають. Ну, закохалися. Але цікаві подробиці. Мені самому цікаво. Я не люблю лицемірство і скритність. Коли люди недоговорюють – це не прикольно”, – Дантес про колишнього друга.

Вже згодом Володимир почав світитися у блозі Даші Кацуріної. Наразі зірки перебувають у стосунках та виховують дітей Кацуріної від першого шлюбу – 7-річну Олександру та 2-річного Івана.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.