Українські зірки, які померли у 2023 році та причини їх смерті: Ян Табачник, Ніна Матвієнко, Сергій Сивохо

2023-й став дуже непростим роком для шоу-бізнесу, адже він втратив найяскравіших своїх представників. Давайте згадаємо, хто пішов з життя за останні 9 місяців!

Ніна Матвієнко

Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко прийняла його в сім'ю
Зірки, які померли 2023-го

Про смерть Ніни Матвієнко стало відомо 9 жовтня. Фанати навіть не здогадувалися про те, що у зірки є проблеми зі здоров’ям, але як з’ясувалося пізніше, вона декілька місяців почувалася дуже погано, а колеги наполегливо радили їй лікуватися.

Родина натомість попросила не згадувати про те, як артистка проводила свої останні дні. З співачкою попрощалися в київській філармонії. Подейкували, що черга була настільки великою, що простяглася вздовж усієї вулиці. Але на жаль, не обійшлося і без бруду. Після похорон артистки на поверхню почали впливати доволі скандальні деталі її життя.

Сергій Сивохо

Спадкоємцем покійного Сергія Сивохи став не його молодий син
Зірки, які померли 2023-го

Сергій Сивохо пішов з життя у німецькій лікарні. Причина смерті — поліорганна недостатність. Новина про відхід чоловіка на той світ одразу ж наробила багато шуму, але пізніше була спростована. Мовляв, чоловік не помер, а його родина просто отримала запит на відключення Сергія від апаратів життєзабезпечення.

Ян Табачник

Зірки, які померли 2023-го

Ян Табачник також пішов з життя дуже несподівано, а про смерть чоловіка повідомив журналіст Дмитро Гордон, не забувши пригадати про те, що вони були близькими друзями. Віртуоз-акордеоніст останні роки вів доволі тихий образ життя та зайвий раз не показувався в інформаційному просторі.

Сергій Гладков

19 жовтня стало відомо про смерть популярного актора Сергія Гладкова. Причина смерті наразі невідома. Його не стало у віці 60 років. Про це повідомив актор творчої групи “Каламбур” Вадим Набоков на своїй сторінці у Facebook. Зазначимо, Гладков був одним із акторів, творців та сценаристів гумористичної програми “Каламбур”.

Євген Щавлінський

Помер Женя Щавлінський
Зірки, які померли 2023-го

У віці 25 років помер учасник 8 сезону музичного проєкту “Голос країни” Євген Щавлінський. Причиною смерті співака стала онкологія, з якою він боровся 2 роки. У 2021 Євген одружився. Дружина підтримувала його на нелегкому шляху боротьби з раком.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.