Побрався у Тоскані, оселився в елітній квартирі, але щастя не знайшов: історія розлучення Гросу з чоловіком

Аліна Гросу давно закрила для себе питання пов'язані з колишнім чоловіком і завжди говорить про те, що не цікавиться його життям. Давайте згадаємо, що сталося у подружжя.

Навчаючись у москві Аліна Гросу також знайшла своє кохання. Так, незабаром у її серці поселився хлопець на ім’я Олександр. Чоловік позиціонував себе як бізнесмен, але з журналістами неохоче спілкувався на тему своєї діяльності. Незабаром пара переїхала до України і навіть одружилася.

Можливо причиною переїзду стала кар’єра артистки, яка все ж таки була відома в Україні, а не в російській федерації. Втім, фанати неодноразово цікавилися, чому заможний підприємець з Москви раптом захотів переїхати до своєї дівчини. А вже зовсім скоро пара зіграла розкішне весілля в Італії.

Історія нещасливого шлюбу Аліни Гросу

Колишній чоловік Аліни Гросу
Історія нещасливого шлюбу Аліни Гросу: чому від співачки пішов чоловік

За торжество заплатили батьки Аліни і доволі не малу суму. Мова йде про 100 тисяч євро. На торжество приїхав увесь український бомонд. І було-б логічно, якби пара хоча б спробувала знайти щастя у шлюбі, адже їм був наданий дійсно рідкісний шанс зробити все правильно з самого початку.

Молода сім’я була серйозно зайнята ремонтом в квартирі, яка належала співачці. Мова йде про дійсно елітну нерухомість. Але вже тоді Аліна зізнавалася, що вони з чоловіком постійно сваряться через ремонт. А вже через півроку стало відомо, що пара розлучається.

Аліна вирішила не ходити навколо та розповіла, що коханий попросив у неї паузи в стосунках, а сам тим часом пішов до іншої жінки, яка до того ж була набагато старшою за нього. Коли з новою коханою не склалося, то хлопець попросився назад, але артистка його вже не прийняла.

За версією Гросу, ініціатором розлучення став її колишній чоловік, а за версією Олександра, це було обопільне рішення. Через декілька місяців після розставання Аліна вступила у нові стосунки з російським актором Романом Полянським, за що неодноразово критикувалася публікою. Мовляв, не встигла відійти від розлучення, а вже з іншим.

Аліна ж розповіла, що її чоловік незабаром взагалі одружився і став батьком. Оточення Олександра стверджує, що усе насправді було зовсім не так, як стверджує Гросу і ніякої зради не було.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.