Камалія розповіла неочікувані деталі про стосунки з чоловіками: грізний батько та образа на Захура

Співачка Камалія поділилась подробицями взаємин з чоловіками. Жінка згадала про нелегке дитинство із батьком-тираном та зізналась, що стало причиною конфлікту із екскоханим Захуром.

Відома українська співачка Камалія розлучилась із пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром після 20 років спільного життя. У рамках проєкту “ЖВЛ” Камалія ексклюзивно поділилась деталями взаємин з чоловіком. В інтерв’ю зірка також пригадала батька, що протягом усього її дитинства переходив межі дозволеного.

Камалія про дитинство

Зірка неодноразово зізнавалась, що батько, Віктор Шмаренков, багато років вчиняв насильницькі дії щодо неї та матері. Відомо, що чоловік був військовим льотчиком, сім’я часто переїжджала, проте дещо залишалось незмінним:

“Я постійно перебувала у стресовому стані, бо мій батько бив мою маму. І також переходив на мене, тому що я плакала, я просила цього не робити”

Співачка Камалія розкрила деталі конфліктів з батьком та коханим чоловіком
Співачка Камалія розкрила деталі конфліктів з батьком та коханим чоловіком

Коли дівчинці виповнилось 16 – батьки розлучились. Після цього Камалія не спілкувалась із батьком протягом 10 років. Коли вона здобула визнання в українському медіапростірі, Шмаренков дав кілька інтерв’ю, в яких звинуватив зіркову доньку в скупості та байдужості. Попри ганебну поведінку батька, зірка протягнула руку допомоги, адже дізналась про його скрутне становище.

Конфлікт із Захуром

До знайомства з Камалією пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур перебував у шлюбі з росіянкою. У подружжя народилось 2 дітей – син Арман та донька Тетяна. Згодом вони розлучились, а вже у 2003 році чоловік знайшов своє нове кохання – українську співачку Камалію.

Після початку повномасштабного вторгнення зірковому подружжю довелось тимчасово жити у Лондоні, в помешканні, що належить донці Захура від першого шлюбу. За словами артистки, Тетяна одразу ставилась до неї упереджено, а пізніше між жінками почали виникати конфлікти, що стосувались війни в Україні.

Співачка Камалія розкрила деталі конфліктів з батьком та коханим чоловіком
Співачка Камалія розкрила деталі конфліктів з батьком та коханим чоловіком

Неочікувано для зірки, Мохаммад став на захист доньки, після чого Камалія забрала речі та повернулась на Батьківщину. У квітні цього року виконавиця заявила про розлучення, хоча після офіційного підтвердження пару неодноразово бачили разом. Згодом Камалія наголосила, що їхня сім’я наразі проживає непростий період. Вони продовжують підтримувати одне одного, адже 20 років спільного життя викреслити та забути просто неможливо.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.