Б’юті-правила та звички Ольги Сумської, Тіни Кароль та інших українських красунь: з роками не старіють

Якщо очі – дзеркало душі, то наша шкіра – це дзеркало нашого фізичного здоров'я. Вона відображає наш спосіб життя, харчування та догляд. Тому про неї треба постійно піклуватись.

Мабуть, найбільше секретів про ідеальну шкіру знають зірки шоубізнесу. Маючи шалений графік, багато концертів та переїздів – вони все одно виглядають досконало.

Світлана Лобода любить себе і своє тіло, тому, крім здорового харчування, ще багато танцює, займається екстремальними видами спорту (дайвінг, стрітрейсинг). Також активно користується народними рецептами, полюбляє робити різноманітні фруктові та овочеві маски для обличчя. Відвідує й салони краси, але які конкретно процедури – не вдається до подробиць. Але дещо й так зрозуміло.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Альона Вінницька також приділяє багато часу догляду за обличчям і тілом. В її б’юті-арсенал входять різні ліфтингові, очищувальні та антицелюлітні засоби, в основі яких ефірні олії. Співачка кожного дня відвідує тренажерний зал та займається пілатесом. Має свого постійного косметолога.

Альона Вінницька
Альона Вінницька

Наталя Могилевська в основному спрямовує свою увагу на боротьбу із зайвою вагою, але не дотримується якихось особливих дієт, а вживає здорову вегетаріанську їжу, забороняючи собі їсти після 18:00. Для підтримання тіла в тонусі вона бігає вранці, багато танцює, і катається на велосипеді.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Тіна Кароль балує своє обличчя масками з натуральних інгредієнтів та користується косметикою за віком. Але в повсякденному житті – мало фарбується, надаючи шкірі можливість відпочити від агресивного сценічного гриму. Останнім часом вона в захваті від йоги, хоча раніше відносилась до неї скептично. А от про більш кардинальні процедури в салоні краси – від неї дізнатись неможливо.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Ольга Сумська не боїться старіння, через те, що успішно комбінує салонні процедури з домашнім доглядом народними засобами. До речі, більшість косметичних засобів (маски, скраби) актриса робить самостійно. Її секрет краси та молодості полягає у правильному харчуванні, регулярних заняттях спортом і хорошому настрої. Ольга Сумська розповідала, що колись робила деякі б’юті-ін’єкції, але цей досвід був для неї негативний. Акторці здавалося, що після цих ін’єкцій вона мала не омолоджуючий, а агресивний вигляд.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Зірок постійно запитують про використання б’юті-ін’єкцій чи інших процедур для омолодження. Однак не всі відповідають на такі запитання відверто. Втім, цієї теми ніколи не соромилась Оля Полякова. Вона робить ботокс ще з 23 років та полюбляє процедуру радіоліфтинг. В її арсеналі краси – масаж обличчя та колагенові маски. І постійна фізична активність.

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.