“Все було непросто”: та сама причина розлучення Брежнєвої та Меладзе зіпсувала їхній шлюб з самого початку

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе досі приховують, що насправді сталося між ними та чому їхній шлюб не вдалося вберегти. Психолог на цей рахунок має свою думку.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе пройшли шлях, який здебільшого у суспільстві серйозно засуджується та не викликає жодної емпатії. Обидва були одружені, в обидвох підростали діти.

Втім, це не стало на заваді їхнього забороненого кохання. Колишня дружина продюсера підозрювала, що він їй зраджує, хоча зізнавалася, що почула про це не з преси. Примітно, що велика кількість глядачів у це не повірила, так як про романи Костянтина Меладзе чула вся країна.

Втім, жінка запідозрила, що у її благовірного стосунки з Вірою Брежнєвою, не витримала та подзвонила їй. Вона зізнавалася, що це було принизливо: дзвонити іншій та питати, чи не має вона інтрижки з її чоловіком, однак іншого виходу не залишалося. Брежнєва збрехала.

Віра Брежнєва розповіла, що насправді відбувалося у її шлюбі з Меладзе
Психолог розповіла, що насправді сталося між Брежнєвою та Меладзе

Втім, Яна все одно дізналася правду і невдовзі подала на розлучення. Після цього співачка та композитор одружилися.

Психолог розповіла, що насправді сталося між Брежнєвою та Меладзе

Здавалося, що Брежнєва прекрасно знає про те, який Костянтин Шотайович та й сама за характером все ж таки була на нього дуже схожа. Цей союз мав би бути гармонійним та зрозумілим. Але не так сталося, як гадалося.

З 2022 року в мережі постійно говорили про те, що пара розлучається, і хоча спочатку обидва заперечували, потім приховувати правду була вже несила.

І тим не менш, головну причину цього кроку обидва не розкривають. Нещодавно психолог дала ексклюзивний коментар, і поділилася своєю думкою на рахунок того, що зруйнувало шлюб двох знаменитих людей.

“Можу припустити, що у відносинах Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе спочатку все було непросто. Службові романи — це окрема тема зі своїми складнощами. Але сюди, безумовно, наклалися і вікова сімейна криза, і складнощі, пов’язані з переїздом, і політичні розбіжності, і зміни у кар’єрі, інший статус у тій країні, де вони стали жити. Віра і Костянтин з честю пройшли великий шлях разом, але занадто багато факторів, що одночасно зібралися, мабуть, стали нездоланними для збереження шлюбу”

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.