Як виглядатиме пам’ятник Руслані Писанці від чоловіка Ігоря Ісакова: антураж без пафосу поруч з рідними

З моменту смерті Руслани Писанки пройшло більше року, і Ігор Ісаков прийняв рішення вшанувати пам'ять своєї покійної дружини доволі популярним, але дуже гідним способом.

Про те, що Руслана Писанка хворіла на рак стало відомо лише після того, як вона пішла на той світ. Ігор Ісаков повідомив про кончину своєї коханої дружини, а після влаштував церемонію прощання з нею в Німеччині і з великими складнощами переправив її до України, де їй також сказали своє “прощавай” колеги, друзі, сім’я та фанати.

З моменту похорон пройшло більше року. І от стало відомо, що Ігор Ісаков ініціював перепоховання, а також вирішив зробити для своєї коханої пам’ятник.

Як виглядатиме пам’ятник Руслані Писанці

Чоловік Руслани Писанки показав жінку з дитям, за яких взяв відповідальність
Як виглядатиме пам’ятник Руслані Писанці

Про це вдівець розповів виданню “Обозреватель”. Ігор поки що не розповідає, як саме виглядатиме пам’ятник, але заявив, що нічого пафосного не буде. Адже сама Руслана не полюбляла подібного.

“Перепоховав Русю, однак не волів розповідати про це публічно, бо чекаю на пам’ятник. Коли буде все зроблено, опублікую допис у соцмережі, – зізнався у своєму коментарі чоловік. – Майстри пообіцяли встигнути до дня народження моєї Руслани – 17 листопада. Не буде нічого пафосного, бо вона цього ніколи не любила. І я не думаю, що це зараз потрібно”

Ігор додав, що ідея вшанувати пам’ять своєї коханої пам’ятником, а також перепоховати її виникла в результаті сновидінь, які він почав бачити. Вдівцю неодноразово снилася його дружина.

Нагадуємо, що вперше Писанка стривожила своїх шанувальників взимку 2022-го, коли під час вистави втратила свідомість та впала зі сцени. В результаті цього вона отримала перелом ноги та була госпіталізована.

Після 24 лютого зірка евакуювалася і після цього на її рахунок в інформаційному просторі панувала повна тиша. Як з’ясувалося, це було пов’язано з онкологією, яку у зірки встановили в Німеччині. Шансів на вилікування не було, а тому лікарі здебільшого полегшували стан артистки. Великим горем для зірки стала втрата матері. Жінка пішла з життя буквально за декілька місяців до кончини своєї доньки. Напередодні своєї смерті Руслана тим не менш почувалася дуже добре і обирала разом з коханим чоловіком додому до друзів газонокосарку.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.