“Не хотіла, щоб люди думали…”: Оля Полякова зізналася про діагноз, про який тривалий час мовчала

Знаменита українська співачка Оля Полякова розповіла про те, через що пройшла за останній час, і чому саме мовчала про свій справжній стан здоров'я.

Останнім часом Оля Полякова знову активно з’являється в інформаційному просторі. Увага до зірки на цей раз пов’язана зі скандалом. Адже не так давно вона виступала на львівському весіллі, за що отримала доволі кругленький гонорар.

Прийти до якогось компромісу разом з аудиторією Олі не вдалося, втім будь-які скандали забуваються, і судячи з усього, співачка вже рухається до більш гармонійного життя.

Оля Полякова вперше розповіла про свою хворобу

Оля Полякова публічно попросила свого чоловіка Вадима Буряковського не задовбувати її
Оля Полякова вперше розповіла про свою хворобу

Так здається лише на перший погляд. Втім, артистка поквапилася засмутити своїх фанатів та розповіла, що насправді у весь цей час хворіла. Про свій діагноз вона не розповідала лише тому, що не хотіла, аби її шанувальники хвилювалися за те, чи відбудуться її концерти. Артистка мала твердий намір відпрацювати абсолютно всі заходи, і зробила це.

“Хочу вам розповісти, що три тижні я хворіла. Усі концерти я робила, коли дуже погано почувалася, під антибіотиками. Як я це все відспівала – це просто диво”

На даний момент співачка вже почувається краще, і саме тому знайшла в собі сили розповісти шанувальникам про пережите. Але вона також зберегла у таємниці, що саме стало причиною її занедужання.

“Нічого не розповідала про свою хворобу, бо не хотіла, щоб люди думали, що я хворію і що будуть скасовані концерти. Ми концерти не скасовуємо, навіть коли хворіємо”

Нагадуємо, що після 24 лютого Оля Полякова тривалий час знаходилася в евакуації, але згодом прийняла рішення повернутися. Зараз артистка багато гастролює, а також бере участь у благодійних заходах.

Виконавиця, до речі, дійсно немає звички розповідати про свої хвороби, і ніколи не повідомляє фанатам про погане самопочуття. У той самий час Оля полюбляє показувати, як поправляє своє здоров’я у різноманітних санаторіях. Раніше вона регулярно їздила у місця, де є можливість відпочити, подихати свіжим повітрям та пройти корисні процедури.

Схожі статті

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.