Не подарували, а сам купив: популярний комік Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні “номери”

Відомий український комік та актор Юрій Трак розповів звідки на його автівці "блатні" номери та в яку суму вони йому обійшлися. Забаганка не з дешевих.

Ведучий, комік та актор Юрій Ткач втрапив у скандал, через свою мрію. Влітку цього року чоловіка звинуватили в дружбі з прокурором, який подарував Ткачу “блатні” номери. Комік розкрив всю правду про ситуацію. Він запевняє, гарні номери купив за власний кошт, а ЗМІ просто роздули з мухи слона.

Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні "номери"
Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні “номери”

Поділився інформацією комік з чоловіком Анни Трінчер Олександром Волошиним під час розмови для його YouTube каналу. Юрій розповів, що на нього накинулися, через покупку дорогої машини, під час повномасштабної війни. Проте, чоловік пояснив, що номери, як і машина були куплені ще у 2021 році. Тоді чоловік замовив з США автівку Mercedes-Bens GLD 350D. Машину він чекав довго, більше ніж пів року.

“Я купив машину в липні 2021 року. Дав завдаток і машина пливла з Америки до мене. А приїхала вона аж в лютому. Десь за 10 днів до війни”, – розповідає Ткач.

Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні "номери"
Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні “номери”

Шикарні номери чоловік хотів вже давно. Проте, просто так їх не купиш. Офіційно їх можна придбати, але для того, щоб їх віддали потрібно заплатити “на лапу”. За київські номери у актора запросили суму в 10 тисяч доларів. Ткач відмовився. Тоді, знайомі йому запропонували пошукати варіанти з інших регіонів.

“Там де ти прийдеш, заплатиш свої 36 тисяч офіційно й отримаєш номер”, – згадує Юрій.

Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні "номери"
Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні “номери”

На дніпровські номери, звідки родом Ткач, також стояла черга, багатії міста-мільйонника готові віддати купу грошей за статус. Тож, з ними не вийшло. Комік продовжував шукати варіанти. Тепер на автомобілі Юрія стоять житомирські номери КМ 8888 МК. Чоловік пишається покупкою, адже завжди вважав цифру 8, що є символом безконечності, чимось магічним.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.