“Залишайтеся собою”: Юрій Горбунов приголомшив правдою про своє минуле – кар’єра почалася з рубрики про моду

Український актор, телеведучий та шоумен Юрій Горбунов вперше розповів, як розпочинався його шлях на телебаченні та чому так важливо залишатися собою.

Юрій Горбунов – один з найуспішніших медійних особистостей в українському шоу-бізнесі. На його рахунку безліч телевізійних проєктів та знімань в кіно у гумористичному жанрі. Шоумен переконаний, що навіть у війну ми не маємо позбавляти себе моментів радості, а тому вважає за доцільним займатися розробкою смішних серіалів, оскільки на це є попит.

Телеведучий потрапив до гучного обговорюваного скандалу через державне фінансування його серіалу “СМТ Інгулець”. Утім, чоловік зробив висновки, почув народ та заявив, що реалізовуватиме проєкт власними силами.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов приголомшив правдою про своє минуле

У нинішніх реаліях цінується щирість, а головне справжність. Тож, телеведучий вирішив на власному прикладі довести, як важливо глядачам показувати своє “я”, а не приміряти на себе роль, в якій ти почуватимешся не так комфортно.

У новому дописі шоумен Юрій Горбунов розповів історію початку його роботи на телебаченні. Життя в столиці у майбутньої зірки розпочалося у 1997 році, коли він поїхав підкорювати столицю після 5 років роботи в Івано-Франківському театрі, після закінчення театрального інституту.

Чоловік не приховує, що був молодим, амбіційним та завжди в передчутті нових можливостей. Не полишав надії на роботу в медійній сфері, а тому пробував власні сили у дубляжі, кіно, а також не пропускав кастинги телевізійних проєктів.

І ось, здавалося, що удача посміхнулася талановитому Юрію. Його інститутські друзі запросили до програми “Три крапки”, і хто міг подумати, що Горбунову дістанеться рубрика про моду. Однак телеведучому було складно стати гуру модної індустрії, а ще чоловіку продюсер постійно говорив, що потрібно бути кимось іншим та що в його роботі щось не те.

Звичайно, шоумен розумів – треба діяти. Наступного ранку він за кілька хвилин записав свою рубрику та головне, що у своєму стилі. Продюсеру сподобалася робота Горбунова, тому ще із самого початку амбіційному чоловіку варто було залишатися собою:

“Варто обирати шлях, який відповідає тільки вам! Залишайтеся собою, попри тиск оточуючих! Тільки так! Перевірено!”.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.