Співачка Jerry Heil відверто розкрила свої жіночі почуття до Володимира Дантеса: “Зірковий краш”

Нещодавно українська продюсерка та авторка пісень Jerry Heil показала шанувальникам свого бойфренда, а вже у новому інтерв'ю заговорила про почуття до Володимира Дантеса. Що приховує співачка?

Бойфренд Яни Шемаєвої

28-річна співачка Яна Шемаєва, що більш відома за своїм сценічним псевдонімом Jerry Heil, зробила відверте зізнання щодо свого особистого життя. 20 листопада зірка опублікувала допис у своєму Telegram-каналі. На фото Яна позує із загадковим хлопцем, що прикриває лице.

“Рік. Я кохаю тебе!”, – залишила опис Шемаєва.

Новина стала справжньою несподіванкою для шанувальників, адже раніше виконавиця розповідала, що до 24 років жодного разу не мала серйозних стосунків. Подробиць про свого обранця Jerry Heil поки не розкриває, навіть вирішила не показувати аудиторії знімки, де можна було б повністю побачити його обличчя.

"Нам треба уже хлопчик". Співачка Jerry Heil зізналась, які почуття має до Володимира Дантеса
Нам треба уже хлопчик. Співачка Jerry Heil зізналась, які почуття має до Володимира Дантеса

Однак шанувальники вже встигли залишити свої коментарі:

“ЦЕ ЗАРАЗ БУЛО МАКСИМАЛЬНО НЕОЧІКУВАНО”

“Брат? Чи хлопець?”

“Я в себе не можу прийти. Такий приємний шок”

“Та жесть!! Думаю всі тут нереально щасливі за Яну!! Реально найкрутіша подія року!”

Jerry Heil про Володимира Дантеса

Влітку цього року співачка створила власний лейбл “NOVA” та вже займається продюсуванням молодих українських виконавиць. У нещодавньому інтерв’ю для проєкту “Ближче до зірок” Шемаєва зізналась, що не планує співпрацювати з вже відомими артистами. Проте, як зазначають в сюжеті “Ближче до зірок” – “Є у неї один краш”. Яна розповіла, що хотіла б працювати з Володимиром Дантесом.

“Я дуже хочу захантити Дантеса на наш лейбл, ну бо нам треба уже хлопчик”, – жартома каже Jerry Heil.

"Нам треба уже хлопчик". Співачка Jerry Heil зізналась, які почуття має до Володимира Дантеса
Нам треба уже хлопчик. Співачка Jerry Heil зізналась, які почуття має до Володимира Дантеса

Молодим артистам вже доводилось працювати разом. Екс-учасник гурту “ДіО.фільми” Володимир Дантес мав тривалу перерву в музичній кар’єрі. У 2019 році артист повернувся на сцену з треком “Тепер тобі 30”. Співавторкою пісні стала Яна Шемаєва, яка на той час увірвалась в український медіапростір з хітом “Охрана отмєна”.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.