Гіркий кінець любовної історії: Дан Балан поставив жирну крапку в романі з Тіною Кароль – “Немає сенсу”

Схоже, любовна історія Тіни Кароль та молдавського співака Дана Балана зазнала остаточного краху. Без гучного скандалу не обійшлося. Артист написав гнівний пост, де розставив усі крапки над "і".

Ось уже багато років не вщухають чутки про любовний роман між українською співачкою Тіною Кароль та молдавським музикантом Даном Баланом. Оскільки самі артисти мовчали і нічого не коментували, шанувальники давали волю своїм фантазіям, які доходили до абсурду. Так, у Instagram з’явився незвичайний фан-аккаунт під назвою “DanTina”, де адміністратори сторінки та її підписники публікували фотографії, на яких артистів завжди представляли, як пару.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Мало того, за допомогою фотошопу малювали їхнє весілля та спільних дітей. Це могло бути просто невинною фантазією, якби ш не переросло у гучний скандал.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Так, напередодні Дан Балан оприлюднив у своєму ТГ-каналі гнівний пост, де звернувся до адміністраторів каналу, які, за його словами, перейшли усі допустимі кордони. Молдавський співак зізнався, що фанати тероризують його сім’ю та друзів і тепер він хоче остаточно розставити всі крапки над “і”.

“Це низько!” – обурюється артист.

За словами Балана між ним та Тіною ніколи не було стосунків. Мало того, вони не спілкуються і вже не бачилися два роки, тому він не бачить жодного сенсу існування групи.

“Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, націлені на те, щоб шкодити іншим, роблять вашу групу небезпечною для суспільства”, – написав Балан.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Зазначимо, що роман Тіни і Дана Балана був лише піар-ходом. Про це зізнався кілька років тому продюсер проєкту “Голос” Володимир Заводюк. Однак, шанувальники настільки повірили в любовну історію, що вже не могли зупинитися, що призвело до нервового зриву Балана. Щодо Тіни Кароль, то співачка поки що мовчить.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.