Кацурін і Дорофєєва вже давно одружені, а Дантес і Кацуріна зробили перше спільне фото за 2 роки: прогрес

Хоч Володимир Дантес і Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках, ділись знімками із шанувальниками пара не звикла. Днями дизайнерка мало не вперше опублікувала світлину з коханим.

Співак Володимир Дантес та дизайнерка Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках. Про роман пари стало відомо влітку 2022 року, напередодні Дантес розлучився зі співачкою Надією Дорофєєвою, а Кацуріна із ресторатором Михайлом Кацуріним.

Протягом тривалого часу Даша була вимушена перебувати за кордоном задля безпеки своїх дітей – доньки Олександри та сина Івана. Проте згодом дизайнерка ухвалила непросте рішення та повернулась на Батьківщину до свого нового обранця Володимира Дантеса. Наразі пара разом з дітьми Даші від попереднього шлюбу проживає у розкішному приватному будинку.

Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки
Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки

У свій особистий фотоблог в Instagram Кацуріна щодня публікує всі актуальні новини, ділиться з підписниками милими відео з коханим та показує, як Володимир бавиться з її дітлахами. Проте спільним романтичними світлинами Дантес і Кацуріна тішать шанувальників лиш зрідка.

Нещодавно новоспечена родина продемонструвала затишні світлини з сімейного відпочинку. Володимир Дантес прокоментував допис коханої:

“Спільне фото за 2 роки. Ми робимо успіхи!) Дуже красиво”

Нагадаємо, раніше виконавець коментував, чи планує одружитись із дизайнеркою. Ще рік тому, в одному з інтерв’ю Володимир Дантес пояснив своє ставлення до шлюбу. Поки пара не квапить події, за словами співака, їм і без штампа у паспорті дуже комфортно разом.

“Я не знаю з приводу весілля, ми часто перекидаємося якимись моментами. Але і так класно. Наразі – і так супер. Я не відкидаю той момент, що буде воно”, – каже Дантес.

А ось ексобранці пари, Дорофєєва та Кацурін, зволікати не стали. Зірки зіграли таємне весілля ще влітку 2023 року.

Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки
Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.