Як виглядає перший чоловік 44-річної Олени Зеленської і де він зараз: українець з немаленьким капіталом (ФОТО)

Олена Зеленська – перша леді України, біографія якої цікавить далеко не лише українців. Дізнайтеся, як виглядає її перший чоловік та де він зараз.

Про героїню нашої сьогоднішньої статті вперше заговорили, коли небосхилі українського шоу-бізнесу зійшла зірка талановитого актора і гумориста Володимира Зеленського. Багатьох зацікавило, хто знаходиться поруч з артистом та наскільки його друга половинка йому відповідає. А що ж відомо про першого чоловіка Олени Зеленської?

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської

Вперше Олена виходила заміж під своїм дівочим прізвищем Кияшко у 2003 році за майбутнього президента України Володимира Зеленського.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз

Подружжя родом з Кривого Рогу, співпадає і рік народження пари – 1978-й. Майбутні чоловік та дружина вчилися в паралельних класах у гімназії, але зав’язалися між ними стосунки вже після випуску зі школи. Ба більше, Олена була не в захваті від залицянь Володимира, оскільки на той момент її серце належало іншому хлопцю.

Як зізнавався в одному з інтерв’ю Зеленський, у нього ніколи не було проблеми звернути на себе увагу дівчат, однак з Оленою все було по-іншому – вона до себе його не підпускала, чим лише підігріла інтерес.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз

До весілля пара зустрічалася цілих 8 років, жили вони теж окремо, оскільки Володимир асоціював шлюб зі швидким народженням дітей, з чим поспішати не хотів, а його обраниця ж не вважала штамп в паспорті чимось обов’язковим, тож не квапила Зеленського з пропозицією.

Весілля вони зіграли у 2003-му, коли в їхньому гастрольному графіку знайшлося вільне місце. Вже через рік у них народилася донька Олександра, а у 2013-му – син Кирило.

Разом Володимир і Олена Зеленські побудували міцну родину, заробили немаленький капітал, любов українців та повагу усього цивілізованого світу.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?