Новорічний декор на вікна, ялинку, кімнату та подвір’я: як прикрасити дім у наступаючий 2022-й своїми руками

Новорічний декор — невід'ємна частина святкового настрою. Але часом важко придумати, як саме прикрасити свій будинок. На щастя, є маса ідей, які можна втілити в життя.

Новорічний декор — тема цікава для дорослих та дітей. У святкові дні хочеться подарувати собі відповідний настрій, і тоді вся родина береться за прикрашання будинку, подвір’я, вікон і, власне, головного атрибуту Нового року та Різдва — ялинки. Ми дамо вам декілька порад, як менше витратити на новорічний декор, але отримати блискучий результат.

Новорічний декор на вікна

З вікнами все дуже просто. Класика — паперові сніжинки, але якщо ви хочете бути найкрутішими на вашій вулиці, то варто додати блискучих елементів. Не забудьте, що з фасаду можна прикрасити рами гірляндами, а на підвіконні влаштувати справжню виставку з ялинкових гілок, вати та паперових фігур.

Як прикрасити дім у наступаючий 2022-й своїми руками

Новорічний декор з шишок

Шишки — ідеальний матеріал для новорічного декору. По-перше, їх можна трохи оздобити і використати, як прикрасу для ялинки. До цього фокусу вдаються найкрутіші декоратори.

Як прикрасити дім у наступаючий 2022-й своїми руками

Також шишки неймовірно виглядають у новорічному вінку. Ба більше, можна взагалі відмовитися у цьому елементі від ялинкових гілок і зробити вінок повністю з шишок.

Як прикрасити дім у наступаючий 2022-й своїми руками

Новорічний декор своїми руками для ялинки

Якщо ви прикрашаєте ялинку, перше, про що необхідно не забувати — контраст та кольори. Не зловживайте стилями, і оберіть один. Наприклад, неймовірно виглядають ялинки з засніженими гілками з повністю золотими іграшками. Якщо у вас голуба ялинка, обирайте сріблясті та сині елементи. Також підійдуть рожеві, або пастельні тона. Зелений колір ідеально підходить для червоних та зелених іграшок.

Як прикрасити дім у наступаючий 2022-й своїми руками

Також варто взяти до уваги, що ви завжди можете зробити іграшки власноруч. Сушені фрукти, цукерки, стрічки, фігурки з паперу та картону — усе це неймовірно виглядає, якщо правильно підібрати кольори та стиль. Можна загорнути пінопласт у яскраву обгортку, і скласти бутафорські подарунки під дерево. І не забувайте головний принцип, який обожнює новорічний декор — великі ялинкові іграшки зверху, а маленький знизу.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.