Так перець приготувала вперше і не пошкодувала. Рецепт по-молдавськи: перці, фаршировані кисломолочним сиром

Смачніша за класичні перці з фаршем. Смачна та легка страва, що сподобається навіть гурманам. Перці фаршировані за цим рецептом чудово смакуватимуть вегетаріанцям.

“Перці по-молдавськи” і, загалом, фарширований перець є популярним в кухні багатьох країн, ці страви можна знайти під різними назвами та з різними начинками. У кожному регіоні та навіть в родинах рецепти можуть відрізнятися.

Страва має багатий і насичений смак завдяки поєднанню різних інгредієнтів та спецій. Солодкий перець після приготування залишається ніжним та ароматним. Смак доповнюється кремовою начинкою з кисломолочного сиру та ароматом зелені.

Цим рецептом поділилась блогерка Alina FooDee. Страва виходить оригінальною та незвичною для українських поціновувачів їжі, а її смак дуже легкий та ніжний.

Інгредієнти

  • 5-7 штук солодкого перцю
  • 350 грамів кисломолочного сиру
  • Невеликий пучок зеленої цибулі
  • Невеликий пучок кропу
  • 1 яйце
  • Сіль, чорний мелений перець – на свій смак
  • Рослинна олія

Рецепт приготування

Необхідно очистити перець від серцевини та насіння. Солимо та перчимо перець всередині. Дрібно нарізаємо зелену цибулю та кріп. У великій мисці об’єднайте кисломолочний сир, яйце та свіжу зелень. Солимо та перчимо до смаку. Потім добре перемішуємо, щоб утворилася однорідна начинка.

Рецепт приготування фаршированого перцю по-молдавськи. Фото Аліни Foodee
Рецепт приготування фаршированого перцю по-молдавськи. Фото Аліни Foodee

Фаршируємо перці. Змащуємо їх рослинною олією. Форму застеляємо пергаментом. Випікаємо в духовці при температурі 200 °C приблизно 40 хвилин або доки перці не стануть м’якими.

Рецепт приготування фаршированого перцю по-молдавськи. Фото Аліни Foodee
Рецепт приготування фаршированого перцю по-молдавськи. Фото Аліни Foodee

Подавайте фаршировані перці фаршировані гарячими, можна прикрасити свіжою зеленню або пармезаном за бажанням. Смачного.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.