Смак начебто тільки з бочки: швидкий рецепт малосольних помідорів, які вже ввечері можна поставити на стіл

Солоні помідори — це закуска, яка може показуватися не тільки набором неймовірних смакових властивостей, але й вітамінів, що містяться в них та кисломолочних бактерій.

Овочі – те, що допомагає створювати поживні та корисні страви у будь-яку пору року для людей будь-якого віку та смакових пристрастей. Правильно готувати овочеві страви – мистецтво, якому легко навчитися, використовуючи докладні рецепти зі зрозумілою та нескладною технологією. Різноманітність овочів дозволяє будь-якій господині підібрати частування всіх. Яства з картоплі, капусти, кабачків, баклажанів, моркви, бобових та багатьох інших овочів не лише здатні ситно нагодувати. Вони є постачальниками незамінних вітамінів, мікроелементів та мінералів, які підтримують здоров’я людини. Без них не може обійтися жодна людина, яка хоче бути здоровою.

Однак, особливим шармом володіють закуски з овочей. І зараз ми говоримо саме про квашені овочі. Найпопулярнішими є солоні помідори, огірки, а також капуста. Вони є джерелом не тільки вітамінів, але й кисломолочних бактерій, які виробляються шляхом квашення. Втім, далеко не в кожної господині виходить приготувати даний делікатес. Спробувавши ідеально посолені помідори, важко забути цей смак та не намагатися його відтворити. Втім, ми завжди можемо спробувати досягти ідеалу. Не маленьку роль у цьому питанні грає швидкість. Ми пропонуємо ознайомитися з рецептом саме малосольних помідорів, які так приємно йдуть разом з обідом чи вечерею.

Інгредієнти

  • Помідори — 1 кілограм
  • Цукор — пів столової ложки
  • Часник — 6 зубчиків
  • Сіль — 1 столова ложка
  • Петрушка — гілочка
  • Кріп — гілочка
  • Перець чорний горошком — 6 штук

Приготування малосольних помідорів

Ретельно вимийте помідори та позбавте їх від зайвих елементів, таких як хвостик. На усіх помідорах зробіть надріз. Це необхідно зробити для того, аби вони краще просолилися, а процес пішов набагато швидше. Складіть їх у пакет.

Як приготувати малосольні помідори

Часник подрібніть та додайте його в помідори. Зелень промийте, просушіть від зайвої рідини, наріжте та складіть до томатів у пакет. Додайте сіль, цукор, перець горошком та зав’яжіть пакет.

Як смачно засолити помідори
Як смачно засолити помідори

Ємність із помідорами покладіть у глибоку миску на годину. Періодично перемішуйте їх, щоб прискорити процес.

Подавати у холодному вигляді у якості закуски. Але якщо ви будете ласувати ними без вечері, ніхто вам нічого не скаже!

Схожі статті