Ці два звичайних інгредієнта в олів’є одразу зіпсують його смак: що треба обов’язково прибрати з салату

Кожна господиня може похизуватися своїм індивідуальним рецептом ідеального Олів'є. Однак, чи виходить він дійсно настільки ідеальним, як ви може думати?

Здавалося б, що може бути складного у приготуванні салату Олів’є. Але насправді у цьому рецепті присутньо багато підводних каменів.

Усі помилки сучасні домогосподині отримали у спадок від своїх мам та бабусь, які не мали жодної гадки про те, як необхідно правильно готувати даний салат. Якщо не врахувати певних нюансів, зіпсується не тільки смак святкової страви, але й погіршиться його здатність зберігатися в холодильнику.

Інгредієнти

  • Картопля — 6 штук
  • Морква — 2 штуки
  • М’ясо куряче (філе) — пів кілограма
  • Горошок — 1 банка
  • Курячі яйця — 6 штук
  • Майонез — за смаком
  • Сіль, перець та спеції — за смаком

Як правильно готувати Олів’є

Перш за все необхідно відмовитися від додавання до салату цибулі та маринованих огірків. Цибуля одразу ж надасть гіркоти вашому салату, і впродовж зберігання ця гіркота буде лише відчутнішою.

Що треба обов’язково прибрати з салату Олів’є

Мариновані огірки добре смакують у салаті, тільки якщо ви плануєте його з’їсти одразу. Якщо ви відправите страву до холодильнику, огірки потечуть, що надасть специфічний запах страві, а також зменшить термін його зберігання.

Щоб приготувати Олів’є необхідно відварити картоплю та моркву, почистити їх та подрібнити. Відварені яйця також подрібнюються та відправляються у миску. Таку саму процедуру проводимо з курячим філе. Додаємо до салату горошок, усе перчимо, солимо та вносимо майонез на свій смак. Усе добре перемішуємо та відправляємо в холодильник на декілька годин, щоб салат був охолодженим перед подачею на стіл.

Що треба обов’язково прибрати з салату Олів’є

Не забуваємо, що до Олів’є можна додавати інші інгредієнти, які вам до смаку. Наприклад, не будуть зайвими гриби або ж ковбаса.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!