Поп-король Філіп Кіркоров натрапив на острів свиней та спародіював тварин: Пугачова б цього не витримала

Філіп Кіркоров знайшов дуже дивний острів, де проживає ціле стадо свиней. Співак не втримався та зафільмував дійство зі специфічними коментарями.

Філіп Кіркоров знає, у чому секрет гарного відпочинку: емоції та екзотичні краї. Цього року поп-король влаштував відпустку собі та своїм малолітнім дітям у Сполучених Штатах Америки.

Родина вже відвідала багато пам’ятних місць спекотного півдня та вирушила літаком на Багамські острови.

До речі, компанію Філіпу Кіркорову склала його колишня названа донька – Христина Орбакайте. Жінка також прилетіла на острови відпочивати зі своєю родиною. Більше того, зірки разом проводили всі новорічні свята.

Кіркоров на відпочинку з дітьми

Колишні родичі намагаються підтримувати теплі стосунки навіть попри всі погані чутки. Філіп Кіркоров завжди радо вітає Христину зі святами, а жінка не проти, аби її донька товаришувала з Аллою-Вікторією та Мартіном-Крістеном, двійнятами короля вітчизняної музики.

“Багама-мама”, свині та корабель

Філіп Кіркоров відрізняється гарним почуттям гумору. Це завжди видно у тій самоіронії, з якою співак підходить у своїй творчості.

Він не приховує свій вік, але дуже любить робити кумедними всі стереотипи, пов’язані з його образом. Зокрема останні його відеокліпи мають прихований гумористичний сенс. Свою Інстаграм сторінку співак теж наповнює достатньо веселим контентом.

Зокрема артист опублікував, як потрапив на свинячий острів.

Піг-Біч, так називається місцина. Варто зазначити, що острів – безлюдний. На ньому проживають лише колишні домашні свині.

За легендою їх сюди завезли моряки, щоб з’їсти на зворотному шляху, проте, забули за свій потенційний провіант.

Філіп разом з дітьми відважився погодувати тварин, проте, видно було, що малі побоювалися величезних диких свинок.

Заради жарту Кіркоров вирішив спародіювати їх, чим дуже насмішив своїх двійнят. Окрім свинок, родина побачила диких ігуан та акул.

Дізнатися про родину Кіркорова більше можна у відео:

Схожі статті