Подружка Потапа Надя Дорофеєва розчарувалися у відпочинку: весь настрій зіпсувала дрібниця

Співачка Надя Дорофеєва яка провела з чоловіком новорічні та різдвяні свята на Балі. Проте в останній день погода все ж показала свій характер.

Українська артистка Надя Дорофеєва, яка незадовго до Нового року успішно розпочала сольну кар’єру вирішила порадувати себе заслуженим відпочинком на Балі.

Туди вона відправилася з чоловіком Володимиром Дантесом та друзями. Протягом всього відпочинку зіркове подружжя невпинно ділилося з прихильниками яскравими знімками з острова.

найбільше прихильникам парои сподобалися фото на водоспаді. Тоді вони просто засипали надю Дорофеєву і Володимира Дантеса запитаннями, жартами і просто повідомленнями з компліментами.

Проте, незважаючи на насичений відпочинок, емоції та велику кількість місць. де зірка встигла побувати, вона зізналася, що отримала від відпочинку неймовірне задоволення.

Проте відпустка, як і все хороше і погане, колись закінчується. Тож в останній день Наді Дорофеєвій, її чоловікові та друзям дуже не пощастило з погодою.

Як розповів у відео-сторіз Володимир Дантес, їхній останній день розпочався з дощу, який ніяк не хотів закінчуватися. Своїми емоціями від такого погодного сюрпризу поділилася і співачка Надя Дорофеєва.

Надя Дорофеєва шкодує про закінчення відпустки
Надя Дорофеєва шкодує про закінчення відпустки

Крім того, на острові дуже похолодало, тож зірки, замість гуляти і насолоджуватися останніми теплими моментами, спостерігали за дощем з бунгало.

Особливо засмутилася через це Надя Дорофеєва, адже зірка сподівалася добре відпочити перед тим, як повертатися до роботи над новими проектами.

Останній день зіпсовано
Останній день зіпсовано

Ще одним неприємним сюрпризом для пари стало і те, що аби вилетіти з балі теж потрібно здавати ПЦР-тест. Як зазначив у розповіді співак, балійці роблять його особливо болюче.

Схожі статті