Холостячка Ксенія Мішина показала рідкісне фото до пластики та схуднення. Чи покохав би її такою Еллерт?

Проект "Холостячка" став одним з найрейтинговіших на українському телебаченні. Цікава ідея та харизма Ксенії Мішиної зробили свою справу.

Ксенія Мішина стала справжньою зіркою телебачення, після того, як постала перед українським глядачем в образі жорстокої та злісної поміщиці Лідії. Жінка знущалася зі своїх кріпаків, а головне намагалася понівечити життя центральному персонажу телесеріалу “Кріпосна”.

Ксенія Мішина відіграла негативного персонажа у телесеріалі “Кріпосна”

Вона змогла досягти небаченого: завдяки акторській майстерності, вона змогла викликати у глядача найсильніше почуття – злість та ненависть. Ось, як натурально грала Мішина.

Тим не менш, у житті вона геть інша. Ксенія в першу чергу мама, яка намагається бути другом своїй дитині та навіть не сперечається з сином, навіть коли його забаганки можуть здатися середньостатистичній людині дивними. Як-от пофарбувати волосся у синій колір.

Нагадаємо, що син Ксенії Мішиної, Платон, ще навчається у молодшій школі.

Ось така чудова парочка: мама і син. Жінка вміє бути другом для дитини.

Після проекту “Холостячка”, вся Україна побачила акторку геть з іншого боку: вона може бути ніжною та вразливою дівчиною. Її неодноразово ображало те, що Олександр Еллерт, в якого вона, схоже закохалася з першого погляду, вів себе зухвало. Ксенія навіть інколи не стримувала сліз.

За серце непокірної красуні змагалося аж 15 чоловіків. Проте, такою гарною та доглянутою жінка була не завжди.

У мережі спливло архівне фото Мішиної, де вона проходить кастинг на початку своєї кар’єри.

Унікальне фото Ксенії Мішиної з часів юності

Ось такою кучеряшкою була головна холостячка країни. Звісно, з роками жінка помінялася. Вона знайшла свій особливий стиль, якій підкреслює всі її принади. Особливо прикрашають та додають ніжності дівочі пухкенькі щічки.

Ксенія Мішина зараз надзвичайна красуня. 

 

Схожі статті