Екс-дружина Потапа Ірина Горова показала, яку родину репер втратив на завжди: як виглядає і чим живе свекор

Одруження Потапа і Настя Каменських викликало дискусію і досі ця тема лишається найбільш обговорюваною. Давайте подивимося, кого раніше репер називав ріднею.

Дружина Потапа, Ірина Горова, вважається однією з найбільш впливових жінок в індустрії шоу-бізнесу. Та навіть їй довелося поступитися особистим щастям: подружжя розпалося у 2014 році.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова. Фото взято на просторах мережі.

У 2019 році репер отримав другий шанс стати щасливим сім’янином: Настя Каменських погодилася стати його дружиною. Пара музикантів влаштувала пишне весілля. А клятву у коханні записало у вигляді композиції. Можливо скоро Олексій Потапенко ще й отримає шанс вдруге стати батьком, адже не так давно Настя зізнавалася в інтерв’ю Інстаграм-блогеру MASHUKOVSKY, що мріє про дитину.

До речі, навіть зараз дехто вважає, що Потап розлучився з дружиною через Каменських. Втім, життя довело, що шлюб репера та продюсерки зламався дуже давно.

Потап і Настя Каменських під час свого весілля. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно Ірина Горова у своєму профілі в Інстаграмі показала колишню родину свого екс-чоловіка, а саме його свекра.

Фото, схоже, зроблено у квартирі продюсерки. Варто відзначити, що інтер’єр у бізнес-леді дуже вишуканий. На світлині жінка показала гру з батьком у шахи.

Звати чоловіка Анатолій Драган. До речі, саме батько прищепив любов до шахів у дівчини і навіть хотів, аби вона стала професійною спортсменкою у цій сфері. Сам же екс-свекор Потапа за професією генетик. Відомо, що проживав чоловік в Америці.

За словами Ірини, саме тато навчив її головним життєвим мудростям.

До речі, редакції “Сенсації” вдалося знайти ще одне архівне фото співака. На ньому батько артиста та син Андрій.

Архівна світлина Олексія Потапенка з батьком та маленьким сином.

Схожі статті