Волочкову висміяли за фото з коханцем після розставання: “Подивився ціни на білети та уткнувся в шпагат”

Епатажна балерина Анастасія Волочкова продовжує дивувати публіку своїми витівками, однак на цей раз шанувальники не оцінили.

Зараз зірка балету насолоджується райським відпочинком на Мальдівах, куди вона полетіла з таємничим обранцем на ім’я Олег. Якщо Анастасія і виставляє спільні з ним фото, то в кадрі чоловік зазвичай з’являється або частково, або спиною. Вся справа в тому, що Волочкова не хоче розкривати особистість коханого, та й сам він теж людина непублічна.

Анастасія Волочкова зі своїм таємничим обранцем Олегом

Втім, відпустка героїні статті була затьмарена розчаруванням. Днями вона опублікувала у себе в Інстаграмі пост, в якому зізналася, що Олег розчарував її до сліз. У чоловіках вона цінує благородство і мужність, а коханець, очевидно, не наділений цими якостями:

“Один з моїх недоліків — це той факт, що найчастіше я поспішаю бачити в чоловікові ті якості, якими він не володіє, на жаль…”, — писала Анастасія з натяком на те, що Олега для неї тепер не існує.

Анастасія Волочкова на Мальдівах

Не минуло й доби, як в особистому блозі Волочкової з’явилося нове фото з коханим, причому досить відверте. Позують вони в басейні на тлі океану, чоловік стоїть спиною до камери і тримає балерину на руках, а вона при цьому демонструє свій фірмовий шпагат.

“Прекрасний початок сонячного мальдівського дня”, — підписала пост знаменитість вдаючи, ніби нічого й не було.

Коментатори не стали стримувати емоцій від побаченого. Схоже, багатьох з них особисте життя Анастасії цікавить більше за власне:

  • “О, Олеже, рідний! Повернувся! Подивився ціни на зворотний квиток і уткнувся назад в шпагат коханої”;
  • “Вам не здається, що такі фото не для публічних переглядів? Потім ображаєтеся на людей”;
  • “Невже не зробила висновки?”
  • “Крім шпагатів є ще щось? Чи це всі успіхи?”;
  • “З чоловіком, в якому розчарувалася? До чого ці соплі були? Мені його дуже шкода… Його проплатили і він виконує”;
  • “Схаменіться вже”, — пишуть користувачі мережі.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Окрім скандалів та інтриг на особистому фронті, у Волочкової не менш цікаве балетне життя. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті