Курйоз року: звичайна жінка прокинулася за декілька секунд до власної кремації через необачність родичів

Ця ситуація наскільки страшна по своїй суті, настільки і курйозна. Як то кажуть: було б смішно, якби не було так сумно.

Зараз в Індії справжня катастрофа — жителям країни не вистачає лікарських ліжок та кисню для підтримання життя. Усі госпіталі заповнені, а звичайні люди вимушені стояти в черзі, щоб їм якось допомогли виснажені лікарі. На жаль, це сьогодення для жителів Індії у сучасному світі.

Курйоз року на погребальному вогнищі

76 річна жителька Індії Шакунтала Гайквад захворіла на коронавірус ще на початку травня. Жінка лікувалася вдома, але через приблизно 10 днів почала почуватися себе набагато гірше. Злякані діти Шакунтали вирішили, що ліпше буде відправити її до лікарні.

Фото з місця події

У місцевому відділенні, на жаль, для бабусі просто не знайшлося місця і їй довелося чекати у передпокої. Втім чекала вона недовго — Шакунтала втратила свідомість і впала. Родичі, які супроводжували жінку чомусь вирішили, що вона померла і забрали її назад додому.

Родина вже прощалася з бабусею і планувала її кремувати, як жінка прокинулася знаходячись на погребальних носилках за декілька секунд до згоряння. Героїня статті не на жарт злякалася і одразу ж заплакала. Поліція забрала жінку від недбайливої родини та направили її знову до госпіталю  лікуватися. Ми впевнені, що після такого гучного курйозу їй нададуть усю необхідну медичну допомогу.

Незрозуміло, що дивує більше у цій історії: те, що родина ніяк не перевірила стан своєї бабусі чи той факт, що перед кермуванням вона не пройшла судмедекспертизи…

Сподіваємося, що більше ніхто не відправився на той світ через недбалість своєї родини та медиків, а Шакунталі Гайквад бажаємо здоров’я та довгая літа.

Схожі статті