Волочкова неодноразово вивозила коханця на Мальдіви, а він у знак подяки подарував їй лише спортивний костюм

Відома балерина Анастасія Волочкова дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, чому її розчарував тепер уже колишній коханець Олег.

Довгий час Анастасія Волочкова приховувала свого обранця від сторонніх очей, показуючи його на фото лише по частинах, причому буквально — то руку, то ногу, то потилицю. Здавалося, що зірка балету хоче насолодитися щастям в тиші.

Закохані весь вільний час проводили разом — влаштовували романтичні вечори, подорожували, тому з боку роман виглядав ідеально. До того ж нещодавно Анастасія нарешті представила Олега публіці, проте незабаром повідомила про розставання. Як виявилося, багато чого в цих відносинах залишалося за кадром, і до пори, до часу Волочкова мирилася з недосконалостями коханого, адже ідеальних людей не буває. Втім, терпіння має властивість закінчуватися.

Анастасія Волочкова зі своїм коханцем Олегом
Анастасія Волочкова зі своїм коханцем Олегом

В інтерв’ю виданню “СтарХіт” балерина розповіла, чим саме чоловік привернув її увагу та чим згодом розчарував:

“На самому початку все, дійсно, йшло просто чудово. Олег швидко завоював мою довіру. Хоча я настільки довірлива і відкрита, що, напевно, це було зробити нескладно. При цьому відразу попередив: людина він не багата і мене “не потягне”. На що я відповіла: мене не потрібно тягнути, мене треба любити і бути поруч. Це в принципі єдине, чого мені від нього хотілося”.

Анастасія Волочкова зі своїм таємничим обранцем Олегом на Мальдівах

Анастасія звикла жити в розкоші і отримувати від залицяльників тільки найрозкішніші подарунки, але ось з Олегом від цього довелося відвикати. За словами Волочкової, вона віддавала собі звіт у тому, що обранець не зможе залицятися до неї з тим же розмахом, як це робили її колишні. Для нього виявилися проблемою навіть квіти, які люблять багато жінок, включаючи і героїню статті:

“На самому початку відносин він повідомив, що не любить і не вважає за потрібне дарувати квіти, не бачить сенсу витрачати на них гроші. Мене це, звичайно, дуже засмутило. І знаєте, навіть після розставання, коли я в серцях нагадала йому даний факт, він відповів: “Зате я подарував тобі спортивний костюм! Продай його і купи 370 троянд!” Я навіть не знайшлася, що відповісти. І головне — як точно підрахував”.

Вже колишній обранець Анастасії Олег

Незважаючи на це, Анастасія кілька разів возила Олега на Мальдіви — це її улюблений курорт, з яким вона хотіла познайомити коханого чоловіка. Коли Волочкова нарешті зняла рожеві окуляри, то зрозуміла, що йому бути поруч з нею, відомою, багатою і самодостатньою особистістю, стало просто зручно:

“Розумію, що зручно жити в розкоші з успішною жінкою, їздити на дорогі курорти, приймати захват від захоплених друзів. Але в якийсь момент мені перестало бути це зручно. Бо самій хотілося і хочеться, щоб таку турботу проявляли до мене”.

Не менш бурхливе у Анастасії і життя на сцені. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті