Що відомо про першого чоловіка Ані Лорак: в 14 років стала жити з Юрієм Фальосою, який її продюсував

Двері в світ великого шоу-бізнесу для Ані Лорак відкрив її продюсер Юрій Фальоса, який також став першим коханням співачки.

Творчий шлях Кароліни Куєк, а саме так артистку звуть по паспорту, почався у віці 14 років. Тоді вона була зовсім юною, з бідної сім’ї, але талановитою і подаючою великі надії. Своїм виступом на музичному конкурсі “Первоцвіт” в Чернівцях молода виконавиця привернула увагу на той момент початківця-продюсера Юрія Фальоси.

Він відразу побачив потенціал в Лорак, тому запропонував їй підписати з ним контракт, якщо та хоче стати зіркою. Бачачи перед собою серйозного чоловіка, який до того ж старший за неї на 18 років, Кароліна дещо злякалася, але Фальоса почав оточувати її увагою, що, звичайно, підкупило 14-річну дівчинку, адже від батьків такої турботи вона ніколи не отримувала і потребувала її.

Ані Лорак в юності
Ані Лорак в юності

Розуміючи, що це шанс на краще життя, Ані прийняла пропозицію Юрія та підписала контракт на 10 років. Після переїзду до Києва вони зблизилися і відносини перейшли за рамки робочих. У підсумку цілих 8 років вони прожили в цивільному шлюбі, причому незважаючи на те, що Фальоса був одружений:

“Відповідальність була на ньому. Я була дитиною неповнолітньою, яка не знає життя. Що я там розуміла в 16 років? Ти дитина по суті”, — прокоментувала ситуацію Лорак в програмі “Доля людини”.

Ані Лорак та Юрій Фальоса
Ані Лорак та Юрій Фальоса

Вона вважає, що Юрій заздалегідь все продумав, щоб так вийшло, але не заперечує, що їй було цікаво бути поруч з ним, досвідченим і начитаним чоловіком. У той же час Фальоса вимагав від своєї підопічної занадто багато:

“Він ставився до мене як до об’єкта заробітку грошей і ставив кар’єру понад усе”.

Про інші не менш цікаві подробиці особистого життя Ані Лорак дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті