Ксенія Мішина ображається на Олександра Еллерта через весільне питання: обранець не поспішає одружуватися

Питання про весілля цікавить не тільки шанувальників пари, але й саму Ксенію.

Шанувальники до нестями хочуть дізнатися, яке майбутнє чекає на головну пару України екс-холостячку Ксенію Мішину та її обранця Олександра Еллерта. Ці питання сипляться на зірок кожного дня неймовірною кількістю. Ксенія та Олександр не заперечують, що збираються одружитися. Втім, новин стосовно цієї події так і немає.

Ксенія Мішина хоче заміж

Нещодавно на особистій сторінці Олександра Еллерта в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, в якій гуморист постав поруч з коханою у салоні власного автомобіля. Ксенія не нафарбована, у звичайній кофтині лускала молодий горох.

Скріншоти зі сторінки Олександра Еллерта.

А Олександр вирішив розповісти цікаву історію. Виявляється, за декілька хвилин до цього, йому подзвонила наречена, яка повідомила йому, що вони вже розписалися. Сам гуморист, вочевидь, був на шляху до весілля, яке мав проводити. Чоловік почав глузувати з Ксенії  Мішиної, яка дала йому неоднозначну реакцію на розмову. Мовляв, інші одружуються, для інших не проблема.

Але акторка заявила, що хоче вийти заміж прямо сьогодні, нащо її обранець відповів, що сьогодні у нього зайнято. Мішина образилася на те, що в нього ніколи немає часу і попросила завтрашній день, який також не виявився вільним. Під кінець відеоролику акторка таки посміхнулася, натякаючи, що сварка несерйозною і ображається вона не по-справжньому.

Нагадуємо, що нещодавно пара завітала до студії Григорія Решетника підтвердивши опасіння користувачів мережі про те, що між парою була серйозна сварка, в результаті якої Ксенія відписалася від Олександра.

Схожі статті