Спокуслива Тіна Кароль приміряла чорну сукню

Публічні образи Тіни Кароль вражають відвертістю та елегантністю водночас. Нещодавно зірка випустила новий кліп і тут же вразила прихильників новим образом.

Тіна Кароль – найпопулярніша та одна з найсексуальніших співачок української естради. Відповідно. Всі сукні співачки демонструють принади її тіла, чим забезпечують власниці багато коментарів та компліментів зовнішності.

Не стала винятком і остання сукня, якої похизувалася артистка на презентації аксесуарів з логотипом нового альбому «Найти своих». На фото з презентації Тіна Кароль позує у чорній атласній сукні-сорочці на тонких бретельках з глибоким декольте. Взута співачка була у темно-коричневі босоніжки з ремінцями і відкритим носком, в яких продемонструвала яскравий червоний манікюр. Доповнила образ співачка глибоким виразним макіяжем у коричневих тонах, а на руках зірка зробила стриманий манікюр у пастельних тонах. Помаду для заходу Тіна обрала світлу і майже не помітну на губах.

 

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFhUXenDGAJ%2F&is_from_rle

 

У руках зірка тримає блокнот з символікою, яка була на обкладинці нового альбому. Волосся Тіна Кароль оформила у просту, але красиву елегантну укладку. При чому на першому знімку співачка нахилила голову набік, від чого склалося враження, що артистка перекинула майже все волосся на один бік.

 

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFj_Orej3Pl%2F&is_from_rle

 

Під обома знімками прихильники Тіни Кароль залишили багато коментарів. Деякі з них були написані виключно емоджі, простіше кажучи смайликами. Схоже, що емоції переповнюють фанатів і їм вже бракує слів для компліментів улюбленій співачці.

Нагадаємо, що це не перший спокусливий образ народної улюблениці. Ще відвертіший і провокативніший образ Тіна Кароль продемонструвала на врученні премії «Золота Жар-Птиця», на якому співачка з’явилася у чорному костюмі, що складався з топа з довгими рукавами і довгої спідниці. Між топом і спідницею була чорна сіточка, яка не приховала від оточуючих плаский живіт співачки. А на першому ефірі «Танців з зірками» Тіна Кароль продемонструвала білу сукню з занадто глибоким декольте і відкритими боками. Саме через декольте прихильники розкритикували образ зірки.

Схожі статті