Дмитро Шепелєв показав сина від Жанни Фріске, якого приховував 8 років: від мами наче й нічого не залишилося

Дмитро Шепелєв вперше наважився показати сина Платона широкій публіці.

Після смерті своєї цивільної дружини Жанни Фріске від раку мозку на Дмитра Шепельова та його сина чекало справжнє пекло. Почалися суди, скандали та публічні розбірки через опікунство над єдиним спадкоємцем співачки, який був занадто маленьким, щоб виразити свою думку на цей рахунок. З тих пір пройшло багато часу. Дмитро Шепелєв нарешті зміг знайти своє щастя, одружився та став батьком вдруге.

Як виглядає Платон Шепелєв?

Нещодавно відомий російський телеведучий наважився на рішучий крок — він вперше за увесь цей час показав обличчя свого сина від Жанни Фріске. Фотографія Платона з’явилася на особистій сторінці Дмитра в соціальній мережі Instagram і зібрала масу різноманітних коментарів стосовно схожості хлопчика з батьком, і відсутності рис матері.

Варто відмітити, що телеведучий пояснив, чому так довго приховував сина від аудиторії. Зараз Дмитро вважає, що погані часи пройшли, і він може дозволити собі зробити сина публічною персоною. Мовляв, у захисті він вже немає потреби, так є окремою особистістю, яка стрімко розвивається та росте.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо, що Дмитро Шепелєв вирішив продати квартиру Жанни Фріске, яку успадкував його син Платон. Однак, зірка запевнив, що не збирається витрачати гроші, які отримає і віддасть їх сину. Варто відмітити, що аудиторії це все одно не сподобалося, адже батько Жанни довгий час намагався довести, що Шепелєв намагається обікрасти власного спадкоємця. Все це робилося для того, щоб встановити своє опікунство над дитиною.

Схожі статті