Жанна Бадоєва заговорила про розлучення та нове заміжжя: “Вчасно розійтися — це мистецтво”

Жанна Бадоєва пояснила, що мала на увазі, коли заговорила про розлучення.

Зірка шоу “Орел і решка” Жанна Бадоєва спростувала чутки про розлучення з бізнесменом Василем Мельничиним. Домисли про розставання сімейної пари з’явилися декілька днів тому, після того як Жанна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram думки про розлучення.

Жанна Бадоєва не розлучається

Сьогодні Жанна зробила заяву про те, що у них з Василем все добре і розлучатися вони не планують. Телеведуча опублікувала у блозі в Instagram серію фотографій, яку супроводила коментарем про те, що її філософський текст ніяк не стосується її шлюбу.  Бадоєва підкреслила, що її висловлювання не мало буквального сенсу.

Чутки про розлучення з’явилися після чергової публікації Жанни її в Instagram. Бадоєва виклала фото у весільній сукні і написала, що вважає розлучення приводом жити краще. На роздуми про розлучення її наштовхнули численні запитання на цю тему.

До слова, в січні Жанна жартувала про ще одне заміжжя:

“Зараз була в своїй вбиральні і натрапила на свою весільну сукню … що з нею робити? Носити? Віддати? Вийти ще раз заміж?”, – писала Бадоєва під фотографією з весілля.

Шлюб з Василем Мельничиним третій за рахунком для Жанни Бадоєвої. У перший раз теледіва була одружена з Ігорем Кураченко, а в другій за Аланом Бадоєвим. Від першого шлюбу у телеведучої є 23-річний син Борис, а від другого 14-річна дочка Лоліта. З Аланом Бадоєвим Жанна прожила майже десять років – з 2003 року по 2012-й. Колишнє подружжя досі підтримують дружні відносини і часто бачаться. Алан Бадоєв не одружився знову після розлучення з Жанною.

Схожі статті