MamaRika народила: кого подарувала коханому Сергію Середі співачка – перші фото з пологового

Співачка MamaRika з нетерпінням чекала цього дня. Зірка нарешті заколисує кохану дитину.

Співачка MamaRika, знана учасниці “Фабрики зірок” сьогодні стала вперше мамою. Її чоловік, гуморист та актор “Ліги Сміху” вже похвалився першою світлиною родини в Інстаграмі.

У пари народився син. Народжувала артистка в одній із приватних престижних клінік столиці. Цікаво, що після виписки пара планує повернутися в Одесу, звідки сам Сергій.

Співачка була на позитиві від очікування майбутніх пологів. Вона ділилася емоціями з підписниками і розповідала, що чекає на цю подію більше, ніж на Різдво та Новий рік.

Цікаво, що це подружжя не стало слідувати модним тенденціям і не погодилося на партнерські пологи, коли чоловік присутній у момент народження дитини. До речі, на таких пологах можуть також бути мама, сестра – будь-яка персона, рідна і близька породілля.

Проте, Анастасія, так насправді звати співачку, пояснила, що цей формат не для них.

“…Називайте нас старомодними,боягузами і т.д., але відчуваємо, що так для нашої сім’ї буде краще…Само собою, Сєргєіч буде завжди поруч, бо навіть палата у нас розрахована на всю родину, і тусити ми будемо постійно разом. Але у сам момент істини, коли відкриється “портал”. Я хочу, щоб він був у сусідній кімнаті, розумієте?”, – пояснювала MamaRika.

Втім, ніщо не завадило молодому батьку побачити першим свого синочка. Готувалася родина заздалегідь до зустрічі своєї дитини. Зараз з нетерпінням чекають, коли привезуть своє немовля додому.

Схожі статті