Василіса Фролова з п’ятимісячним сином опинилася в Туреччині, де не вщухають пожежі: що з зіркою зараз

Василіса Фролова у цьому році стала мамою. Сину не виповнилося і семи років, як вона полетіла на відпочинок з ним.

Українська акторка, модель і телеведуча Василіса Фролова у березні цього року отримала головний подарунок долі: вона вперше стала мамою. Виявилося, що мрія про дитину може здійснитися й у 43 роки.

Василіса Фролова

Омріяний хлопчик народився здоровим і вже тішить маму тим, як пізнає з нею світ. Невгамовна зірка вирішила не сидіти цього літа вдома і полетіла з дитиною на Егейське море, що у Туреччині.

Родіон – справжній молодець. Він, як справжній хлопець мужньо переніс політ і не причинив матусі турбот. Василіса у захваті – відкрила для себе зовсім новий світ мандрів завдяки синові. Емоціями поділилася знаменитість в Інстаграм-сторіз.

Василіса Фролова опублікувала сторіз

“Дивовижно, раніше я взагалі не помічала, що навколо стільки всього дитячого. Тепер здається, що я опинилася у гігантському дитячому садку”, – написала Фролова.

Пожежі у Туреччині

Зараз найбільш популярному курорту серед українців – несолодко. Через аномальну спеку цього року почалися неконтрольовані лісові пожежі. Мармаріс, Ізмір – звідти вже поступово евакуюють туристів. Та не тільки Туреччина палає. У Греції уряд бореться з лісовими пожежами, горить Тайга.

Туреччина у вогні

До екзотичної країни направилися і вогнеборці з України. Зараз уряд Туреччини заявив, що вогонь вдалося взяти під контроль. Сподіваємося, Василісу та її прекрасного Родіона стихія не торкнеться, і мама зможе набратися сил сповна.

Схожі статті