Окрім розкішної вілли на березі Дніпра в Олі Полякової є елітні апартаменти в центрі Києва: фото з місця

Журналісти з'ясували, де знаходиться розкішна квартира Олі Полякової у Києві.

Коли відома українська співачка Оля Полякова не знаходиться на зйомках, і має можливість насолодитися сімейним життям, вона відправляється у передмістя до своєї вілли, яка знаходиться у лісі на березі Дніпра. Краса будівлі просто вражає, як і розмір території, на якій вона перебуває. Вілла зроблена із дерева, і оточена прекрасними садами, басейном, сауною та маленьким парком.

Елітні апартаменти Олі Полякової

Як говориться в програмі “Викриття”, артистка періодично живе в квартирі, розташованій в самому центрі Києва. Співачка володіє елітними апартаментами на п’ятому поверсі, які знаходяться навпроти Нацбанку по вулиці Інститутській.

Будинок, у якому живе Оля Полякова

Варто відмітити, що співачка дуже часто знімає там відео, за допомогою яких спілкується з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, буквально півроку тому жінка сварилася на управління будинком через те, що в неї затікала вода до вікон через те, що ніхто не потурбувався про прибирання льоду з даху. Згодом в неї потекла стеля, а потім і зовсім впала.

Через зимову погоду проблеми не тільки в Олі Полякової. Бурулі намерзли на вікні співачки і скоро впадуть додолу. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Артистка сварилася з робітниками та надзвонювала до ЖЕКу, та все марно. Зараз на будинку проводяться ремонтні роботи. Подейкують, що співачка цікавилася, чи можна добудувати до квартири ще один поверх. Втім, здається, що ця ідея залишилася в минулому.

Коли співачка знаходиться у квартирі, з нею поруч завжди її доньки, які навчаються у місті. До речі, апартаменти не нагадують квартиру дуже заможної жінки, а виглядають, як квартира сім’ї середнього класу. Але вілла повністю пояснює позицію зірки, яка надає перевагу заміському життю.

Схожі статті