Вагітна Настя Каменських рукою притримує округлий живіт та не взмозі стояти без опори: малюк на підході?

Настю Каменських вже не перший рік підозрюють у вагітності. Втім, цього року поп-діва с кожною новою світлиною дає всім своїм фанатам більше надії на те, що співачка дуже скоро стане мамою. Нові фото знаменитості не залишать жодних сумнівів стосовно її "цікавого стану".

Зіркова красуня, популярна співачка Настя Каменських усім серцем бажає почути таке заповітне слово “мама”. Зараз жінці 34 роки і її мрія зрозуміла: великий дім, щасливий шлюб з коханим чоловіком та очікування прихильників спонукають до декрету. Останні тижні фанати примітили, що у фігурі артистки сталися певні зміни. Різно став їх видавати округлий животик.

Нещодавно Настя підігріла всі чутки про свій “цікавий стан”. Знаменитість навмисно опублікувала світлину у профіль, де видно, як щільно маскує вона свою талію.

Вагітна Настя Каменських рукою притримує округлий живіт

Також не можна не помітити, що і для зйомок на шоу “Маска” стилісти підібрали їй такий жакет, який приховує середню частину тіла. Каменських ефектно поставила руки на живіт, наче натякаючи, що скоро повідає чудову новину про свою надію.

До речі, схожі наряди на зйомки підбирали костюмери і Каті Осадчої, коли вона виношувала молодшого сина.

Катя Осадча
Вагітна Катя Осадча

Телевізійні модельєри всіма силами намагалися відволікти глядача від талії артистки. Втім, все одно народна молва рознесла новину про майбутні пологи дружини Горбунова.

Цікаво, що Потап з Каменських вже мають можливість виховувати дитину. В Олексія є син Андрій. Народився хлопець у шлюбі репера з продюсеркою Іриною Горовою. За словами останньої, у юнака з новою дружиною тата стосунки більш ніж нейтральні. На рівні “привіт-пока”. Настя навіть не схотіла провести разом з коханим його первістка до школи 1 вересня. Сам же Потап стверджує, що у його родині всі гарно спілкуються, а Андрій взагалі спокійно прийняв новину про його нову пасію.

Більше про вагітність Каменських у відео:

 

Схожі статті