Тіна Кароль розповіла про свій роман та показала ймовірного коханого: статний грузин – мрія всіх жінок

Славетна Тіна Кароль з 2013 року у статусі одиначки. Та невже поп-діва нарешті знайшла у собі сили рухатися далі після втрати коханого Євгена Огіра? Зірку помітили у компанії статного чоловіка, який радо вечеряв зі знаменитістю. Дізнайтеся, чи справді співачка вже має новий роман.

Тіна Кароль – дуже загадкова знаменитість. На перший погляд, у її житті все однозначно: статус вдови не дає надії зустріти кохання вдруге. Та, якщо уважно проаналізувати все, що говорить артистка в інтерв’ю, то можна зрозуміти, що з уходом її обранця Євгена, не пішло її жіноче “я”. Зірка сміливо заявляє про бажання народити доньку та говорить про новий етап у творчості й переосмислення власної індивідуальності.

Нещодавно поп-діва вирушила до Грузії. Деталями та метою польоту до східної країни не стала ділитися. Лише фото, опубліковане у мережі натякає, що вечори проводила Тіна далеко не у гордій самотності.

Тіна Кароль розповіла про свій роман

Співачку запримітили у компанії статних східних чоловіків. Один з них навіть показав світлину з Кароль у себе в інстаграмі. Кадр розмитий, складається враження, що його робили поспіхом, аби ніхто не побачив цю пару разом.

Тіна Кароль розповіла про свій роман

“Ідеально”, – підписав грузинською публікацію та поставив сердечко красень.

Що відомо про романи Тіни Кароль?

Після кончини Євгена Огіра тривалий час фанати навіть не підіймали теми особистого життя співачки. Та важко вже повірити, що така яскрава молода жінка могла стати такою собі світською монашкою. Тіні приписували роман з українським олігархом Коломойським, але чуток вона не підтвердила. А про гучні стосунки з Даном Баланом розповіла так, що у неї до молдавського мачо була лише щира симпатія. На думку Кароль – це було взаємно. Підтвердив слова відомої українки і сам артист.

Більше в оточенні чоловіків поп-діва не з’являлася публічно, а якщо вас цікавить тема особистого життя зірки – дивіться більше у відео:

Схожі статті