Відоме ім’я третьої Холостячки: місце Злати Огнєвіч готується зайняти учасниця “МастерШеф-11” Даша Євтух

Другий сезон шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч добігає кінця, тож вже зараз фанати міркують, хто б міг стати наступною головною героїнею проєкту. Схоже, у цьому більше немає потреби, адже ім'я третьої Холостячки відоме. Блогерка і учасниця "МастерШеф-11" Даша Євтух поділилася планами на участь в романтичному реаліті.

Зірка TikTok та Instagram Даша Євтух здобула популярність у соціальних мережах завдяки своїй відкритості та щирості. Дівчина родом з села Богодарівка Полтавської області, у численних роликах вона демонструє всі реалії сільського життя, робить так звані “розпаковки”, а також іноді готує. Хист до кулінарії зрештою привів Дашу на “МастерШеф” – вона потрапила до двадцятки найкращих кулінарів-аматорів країни в 11 сезон і покинула проєкт у 13 випуску після невдачі на битві чорних фартухів.

Кулінарне шоу стало для Євтух дебютом на телебаченні. В інтерв’ю виданню “КП в Україні” дівчина зізналася, що довго думала, йти на кастинг чи ні, адже готувати хоч і любить, але зазвичай прості домашні страви. Втім, свій страх Даша поборола і анітрохи не шкодує про своє рішення піти на проєкт.

Після вильоту з МастерШеф Даша Євтух хоче на Холостячку
Після вильоту з МастерШеф Даша Євтух хоче на Холостячку

Блогерка розповіла, що до кастингу готувалася, переглядаючи відео Ектора Хіменеса-Браво, а також інших часників шоу. До речі, Євтух запевняє, що 11 сезон – найнеконфліктніший за весь час. Вдалося їй знайти на кухні “МастерШеф” і подругу – вона добре спілкується з Алісою Пятковою, яка покинула боротьбу за головний приз у 12 випуску.

На етапі відбору Даша говорила, що мріє відкрити власний заклад з простими і смачними стравами. Мрія нікуди не зникла, однак до реалізації ще далеко:

“Будівництвом ресторану ще не запалилася, адже це не так швидко робиться”.

Даша Євтух може стати новою Холостячкою
Даша Євтух може стати новою Холостячкою

Зараз зірка знаходиться в роздумах щодо подальшої кар’єри та тематики блогу. Також вона додала, що на телебаченні з’являється не востаннє:

“Чекаю на цікаву пропозицію від каналів. А може і наступною “Холостячкою” стану”, – з усмішкою підсумувала Євтух.

Схожі статті