Ольга Сумська похизувалася дорослими доньками: головне досягнення колишнього Паперного і нинішнього Борисюка

Українська акторка Ольга Сумська змогла побудувати не лише успішну кар'єру, а й виховати двох чудових доньок. Старша Антоніна зараз живе Москві - у сусідню країну дівчина переїхала заради коханого, якому також подарувала двох дітей. Молодша донька Ольги живе разом з мамою й татом у Києві.

55-річна актриса Ольга Сумська обожнює вести соціальні мережі та ділитися зі своїми прихильниками щоденною та робочою рутиною. Така активність в Інтернеті навіть стала причиною конфлікту зі старшою сестрою Наталею Сумською – на думку останньої не варто демонструвати прихильникам буквально кожен свій крок. Проте Ольгу це не спиняє і сьогодні за її сторінкою в Інстаграмі слідкує понад 700 тисяч користувачів.

У новій публікації, замість фото зі знімального майданчика чи професійної фотосесії, Сумська показала своїх дорослих доньок, які красою можуть позмагатися із зірковою мамою. У кадрі старша Тоня позує разом з молодшою Анною. Судячи з усього дівчата добре ладнають між собою, не дивлячись на різницю у віці в 12 років.

Ольга Сумська похизувалася дорослими доньками
Ольга Сумська похизувалася дорослими доньками

Старшій Антоніні Паперній цього року виповнився 31 рік. Вона починала в Києві працювати над своєю акторською кар’єрою, однак у результаті вибрала особисте життя та переїхала до Москви жити разом із коханим – актором Володимиром Ягличем. Зараз пара виховує доньку та сина. До своїх родичів в Україну Тоня приїздить нечасто, особливо зараз через карантинні обмеження.

Молодша Анна, яку Ольга Сумська народила від другого чоловіка, актора Віталія Борисюка, також вирішила піти стопами зіркових батьків і родичів. Сьогодні 19-річна дівчинка навчається на другому курсі університету культури імені Карпенка-Карого.

Ольга Сумська з дочками
Ольга Сумська з дочками

Українська Роксолана одного разу зізналася, що в обох своїх дівчинках бачить акторський талант і потенціал. Вона не буде допомагати їм зв’язками та славою пробиватися у професії, однак у будь-якому випадку підтримуватиме та даватиме цінні поради для саморозвитку.

Схожі статті