Дзідзьо видав справжню причину його розлучення зі Славією: “Подобаються вискочки, як Цибульська та Полякова”

Популярний співак Дзідзьо останнім часом вимушений відповідати на питання щодо його розлучення з дружиною Ярославою. І кожного разу на поверхню спливають все нові і нові деталі. Що насправді відбулося між подружжям і чому Дзідзьо не хотів рятувати шлюб?

Популярний виконавець Дзідзьо перебував у стосунках зі своїм студентським коханням Славією впродовж 20 років. У 2013 році вони пробралися, а через 8 років повідомляється, що їхній шлюб дав тріщину, і пара готується ло розлучення. У зв’язку з цим на обох почалося справжнє полювання від ЗМІ, а користувачі мережі почали шукати винуватців.

Дзідзьо видав справжню причину його розлучення зі Славією

Дзідзьо відповів, чи зраджував Славії з Олею Цибульською
Дзідзьо видав справжню причину його розлучення зі Славією

Більш за все постраждала репутація Ольги Цибульської, яку тривалий час вважали коханкою Михайла. Та згодом ці плітки вщухли, адже артистка не терпіла наклепу і доволі жорстко висловлювалася як в інтерв’ю, так і в соціальних мережах.

Дзідзьо ж зберігав мовчання допоки не закрив питання з шлюбом, і тільки-но став холостяком, розповів свою версію життя з Ярославою.

Нещодавно співак дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, в якому розповів причини розлучення. Але знаменитості так і не вдалося переконати користувачок, які завзято жаліють його колишню дружину, і звинувачують Дзідзьо в усіх гріхах.

Дзідзьо видав справжню причину його розлучення зі Славією. Скріншот коментаря під інтерв’ю

“Я був перший, хто розв’язав цей мішок. Потрібно бути чесним із собою. Одружився трикутник на квадраті і вони вдвох придумали ідеальні круглі двері додому. Як? Хто не правий, хто правий? Не входить не квадрат ні трикутник у ті двері додому круглі” , – сказав Михайло.

Дзідзьо видав справжню причину його розлучення зі Славією. Скріншот коментаря під інтерв’ю

Пара замовчує можливі подружні зради, і на всі запитання дає розмиті формулювання. Мовляв, стверджувати не можу, але підозрюю.

Схожі статті