Не сукня, а суцільні розрізи: Ані Лорак з декольте до пупка робить все, аби переплюнути нову пасію екса Мурата

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вже знайшов собі нову наречену, але співачка продовжує привселюдно демонструвати, чим вона краща за конкурентку.

Про розлучення Ані Лорак і Мурата Надчаджиоглу стало відомо на початку 2019 року. Ініціаторкою була саме артистка, якій набридло закривати очі на постійні походеньки чоловіка наліво. Після першого випадку, який просочився в ЗМІ, знаменитість намагалася врятувати сім’ю і змогла переступити через образу, однак на цьому благовірний не зупинився, тож гордість взяла над Кароліною верх.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Попри те, що з моменту розлучення пройшло вже майже 2 роки, виконавиця продовжує писати пісні, присвячені минулому життю у шлюбі з Муратом, але він почав все спочатку і вже знайшов нове кохання. Наразі колишній чоловік Ані Лорак готується до весілля з молодою пасією. Налчаджиоглу встиг познайомити з нею і доньку Софію, яку йому народила співачка.

Від нещасливої любові артистка рятується роботою. Цього разі в Інстаграмі Ані Лорак з’явився кадри з її чергового виступу в доволі сміливому образі. Знаменитість вийшла на сцену у чорній мікросукні з розрізом до талії і з декольте до пупка. Склалося враження, наче під платтям нічого немає.

Вбрання зірки неабияк схвилювало численних фанатів. Деякі з коментаторів навіть відзначають – щоразу, коли екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу публікує світлини з нареченою, сценічні образі Ані стають все відвертішими. Мовляв, вона всіляко демонструє, яку красуню втратив турок.

У відео на YouTube-каналі “Одна минута” дізнавайтеся, хто претендує на звання нової дружини Мурата і конкурує зі співачкою в боротьбі за його серце:

Схожі статті