Крихітна хата з портретами сина на стінах: Репяхова показала, в яких умовах живе 81-річна матір Віктора Павліка

Як відомо, престаріла мати Віктора Франковича залишилася жити в селі, що досі хвилює деяких фанатів співака. Як виглядає її житло, показала молода дружина артиста.

Як відомо, літня мати Віктора Павліка Олександра, який вже 81 рік не живе разом з сином, а доживає віку у селі, у крихітній хатинці. Артист неодноразово говорив, що не проти забрати маму, але вона буцімто наполягає на тому, щоб залишитися вдома. Мовляв, гроші їй абсолютно не потрібні, і пара просто час від часу привозить їй продукти.

Репяхова показала, в яких умовах живе 81-річна матір Віктора Павліка

Правда це чи ні, судити важко, тим паче що жінка на долю не скаржиться. Через те, що нова невістка жінки Катерина активно веде особистий мікроблог соціальній мережі Instagram, їй довелося стати героїною її stories. Так, зіркова пара приїхала у гості до мами Віктора Павліка, і Репяхова показала, в яких умовах проживає жінка.

Репяхова показала, в яких умовах живе 81-річна матір Віктора Павліка. Скріншоти особистої сторінки блогерки

У маленькому будиночку дуже чисто, стіни побілені, підлога дерев’яна. Меблі усі за радянських часів, але добре збереглися. Повсюди розклеєні портрети улюбленого сина — Віктора Павліка, і до того ж архівні.

Репяхова показала, в яких умовах живе 81-річна матір Віктора Павліка. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Катя відзняла, як бабуся зустріла свого п’ятого онука та тішилася йому.

Поки Віктор Франкович отримав Михайла на руках, зіркова мати не могла нарадуватися приїзду малюка. Певно, ця радість особливо для неї, адже рік тому з життя пішов її онук Павло, а вік Віктора Павліка міг стати причиною того, що він не наважився би на батьківство ще раз.

Схожі статті